Reklama

Reklama

Bezprecedentní

(seriál)

VOD (1)

Obsahy(1)

Donald J. Trump a jeho rodina se pouštějí do kampaně za znovuzvolení, jejich úsilí ale dramaticky naruší, když je prezident převezen do nemocnice s COVID-19... Necelé tři týdny před volbami se prezident Trump a jeho rodina připravují na poslední sprint přede dnem voleb... Americká demokracie čelí svému největšímu ohrožení, protože prezident Trump odmítá přijmout výsledek prezidentských voleb 2020. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Současná propaganda. Trump jako promotér vytváří kult osobnosti a zápasí o pozornost. Může to být dobrá rada pro rok 2024, ale ne dokument. Vše se tu pořád opakuje, neobjevuje se nic nového natož třeba šokujícího. Trochu budou uspokojeni díváci zajímající se o Trumpovu rodinu, ale jeho děti neřeknou nic závažného. Poslední díl ukazuje, že v USA opravdu hrozí občanská válka. Ale jak říkal na jedné přednášce Václav Cílek, nepředstavujte si občanskou válku dvě armády jih a sever stojící proti sobě, ale útoky na policii, instituce, terorismus apod. Sociologové již teorii tavícího kotle kultur opustili.  Ke shlédnutí na https://dokumenty.tv/bezprecedentni-unprecedented-komplet-1-3-dokument/ ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Viděna jen první epizoda. Takový Matrix DT, akorát horší. Alex Holder dává Trumpovskě rodině možnost vyjádřit se a pak tam stihne pár záběrů na renomované novináře, kteří s Trumpy nesouhlasí. Celé je to o Trumpově rodinné dynastii a jejich politické moci. Převážně se věnujeme Donovi Jr., Ivance a Erikovi a většina záběrů je na to jak házejí své poliŠITské kydy na různých Trump-akcích před volbami v roce 2020. Tenhle dokument byl vyhypovaný jako seriál, který měl neomezený přístup k Trumpově rodině, ale ve výsledku vidíme jen pár rozhovorů a záběrů veřejných akcí. Celou dobu jsem čekal, že se někdo prokecne a ukáže svojí skutečnou tvář, ale to se nestane. Ono je vlastně strašně jednoduché pochopit, co si myslí. Jako úplně to netají ve všech svých veřejných výstupech. Kdyby stejný přístup dostal kvalitnější a zkušenější dokumentarista než Holder (např.: Alex Gibley), tak by jsme měli o dost lepší dokument. Holder před tím natočil jen pár kraťasů, které skoro nikdo neviděl. To byla samozřejmě výhoda, protože Gibley, Michael Moore nebo další dokumentaristé by se tak blízko k Ivance, Donovi a Erikovi nedostali. Ve výsledku však z toho vypadne takové Trumpovské PR, osolené jen pár nesouhlasnými názory, které většinu času skoro nesouvisí s tím, co Trumpovští sourozenci říkají. Velké zklamání. ()

Reklama

scharkan 

všechny recenze uživatele

Dokument se chlubi pristupem do zakulisi Trumpovy kampane, ale neprinasi z nej nic. Drtiva vetsina dokumentu je poskladana z dostupnych a uz videnych zaberu. Pridava obdivne pohledy Trumpovy rodiny a Trumpa na nej samotneho. A par mluvicich hlav z renomovanych medii. Jinak nic. Nic navic. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, keď s nostalgickou slzou v oku sleduješ Ivanku Trump nenútene konverzovať s pracovníkmi ocelárny niekde v prdeli vo Wisconsine a spomenieš si na Tylera Durdena: "What do you do for a living?" - "Why? So you can pretend like you're interested?" ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama