Reklama

Reklama

Láska ve stínu jakuzy

(seriál)
  • Japonsko Koi to dangan (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Odvážná studentka vysoké školy Juri sní o muži, který ji bude milovat takovou jaká je. Jednoho dne se na párty dostane do potíží a je zachráněna Tošiomim Ojou, který jí předá svou vizitku. Na vizitce je ale uvedená jakuza! Juri se nakonec odhodlá navštívit sídlo syndikátu, aby svému zachránci poděkovala. Překvapivě ji uvítá milý úsměv Tošiomiho. Tošiomimu se na Juri líbí její odhodlání, zatímco Juri přitahuje jeho gentlemanské chování. Oba milenci začnou vášnivý románek, ale lidé okolo je chtějí rozdělit. Jejich láska se ale s každou překonanou překážkou ještě prohlubuje. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Asijkou scénu už nějaký ten pátek sleduji. V tomto případě Japonci jen potvrdili, že jsou prostě jiní. Bylo to ujeté a kýčovité... obyčejně jsem s tím celkem v pohodě, ale tady mi to prostě nesedlo. Přišlo mi, že to celé moc nefungovalo a to co mělo na diváka působit např. jako sexy hot scéna, mi přišlo vyloženě trapně vtipné. ()

Kikyo 

všechny recenze uživatele

Doramat mám nakoukáno jen pár, ale tohle se mezi mé oblíbence zřejmě nezařadí. Cením, že tam v titulkách ukázali předlohu mangy. Tam jde vidět, že tenhle příběh funguje mnohem lépe a dokážu pochopit jeho úspěch, ale v hrané podobě to bylo moc kýčovité a křečovité. Tedy na můj vkus, svoje fanoušky si to asi najde, ale mě se to nesledovalo úplně tak, že bych si při tom dokázala zachovat vážný výraz. Škoda, nápad je to zajímavý, ale to hrané zpracování mi prostě nesedlo. ()

Reklama

Reklama

Reklama