Reklama

Reklama

Feťáci

(festivalový název)
  • Velká Británie The Group

Obsahy(1)

Tahle podpůrná skupina ve vás novou vůli k životu rozhodně neprobudí. Parta feťáků, co sem chodí z povinnosti a jen tak tak se drží na hranici střízlivosti, je přehlídkou nepříjemných, morálně pochybných existencí. Když se k nim přidá neznámý muž s pistolí, jinak všední večer se změní v peklo. Hříchy minulosti a špinavá tajemství vyplouvají na povrch. Nikdo není úplně bez viny a o život jde všem. Klaustrofobní psychologický thriller Williama Higa ukazuje, že všichni na něčem lpíme: někdo na drogách, jiný na pomstě. Co se ale stane, když konečně dostaneme to, po čem tak zoufale toužíme? (Future Gate)

(více)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

S hororom to veľa spoločného nemá a ako thriller je to len priemer. Takého filmy, kde je skupinka ľudí niekde zavretá a musia sa spovedať zo svojich hriechov, už nepredstavujú nič originálne, takže sa to dá pozerať najmä zo zvedavosti, kto napokon prežije a kto ten záhadný zabijak vlastne je. Pointa asi sotva niekoho prekvapí, vraždy sú chabé, ale aspoň postavy hrajú celkom uveriteľne k danej situácii. Celkovo nevýrazný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý je našťastie krátky, takže nestihne diváka otráviť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jde spíš o thriller než o horor. Sice má kratší stopáž ale x krát viděnou pointu(která snad už dnes nemůže nikoho překvapit) o týpkovi kterej si to nakráčí s bouchačkou do podpůrný skupiny a netouží po ničem jiným než po pomstě. Když už to není originální tak by to mohlo být pojato aspoň nějak záživněji či atraktivnější diváckou formou. Tohle mě ale málem unudilo. Ono se taky v takovým prostředí těžko hledá byť jen jedna postava se kterou by divák mohl sympatizovat a které by mohl fandit. Za mě nic co by stálo za větší pozornost. Hodně slabý 2hvězdy ()

Reklama

Reklama