Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Uprostřed 70. let hodí Héctor Belascoarán za hlavu práci v korporátu i nudné manželství, protože chce být detektiv a řešit šokující kriminální případy v Mexiko City. (Netflix)

Recenze (2)

Mythago 

všechny recenze uživatele

Exotický film noir z Mexika, který do puntíku splňuje vše, co by tento žánr měl mít. Rozpolceného detektiva (i když tak trochu jinak), femme fatale, i sérii zdánlivě neprovázaných případů, které se však postupně začnou propojovat. Úvodní nadšení z první epizody však během dalsích dvou dílů rychle vyprchává, až zůstane jen pachuť z promarněné příležitosti. Nakolik první epizoda nabízí neotřelé dynamické vyprávění prodchnuté osobitým humorem, ještě umocněné pro tento žánr poměrně netypickým prostředím, další díly stále více obětují zajímavost případů i koherentnost vyprávění humoru a stále se zvyšujícímu megalomanství, které se ovšem tvůrcům nedaří ukočírovat. Belascoarán tak uspokojí jako pohodová jednohubka, zároveň si ale nemůžu pomoci a nezbývá mi než litovat evidentně nevyužitého potenciálu, jenž slibovala první epizoda. ()

adako 

všechny recenze uživatele

Spočiatku totálny klišé-fest bez akejkoľvek váhy, napätia či invencie. V druhej a tretej časti sa to postupne kus vytiahlo, nabralo vážnosti, ale stále to bola tuctovka bez náznaku originálneho nápadu. ()

Reklama

Galerie (177)

Reklama

Reklama