Reklama

Reklama

99 děsivých míst

(seriál)
  • Španělsko 99 lugares dónde pasar miedo
Španělsko, 2019, 3x44 min

Hrají:

Fernando Tejero

Obsahy(1)

Lorenzo Fernández Bueno chce prozkoumat ta nejděsivější místa na světě. Vydejte se spolu s ním do Rumunska za upíry, do České republiky za ďáblem či do strašidelného Skotska... Odhalte, co vedlo chudého mexického rybáře k tomu, že zaplnil svůj dům panenkami. Myslel si, že ho ochrání před zlými silami? A proč se v nechvalně proslulém japonském lese Aokigahara zjevuje démonický talisman, který každoročně přiláká stovky sebevrahů? Navštivte nejen tyto ale i mnohá další tajuplná místa, opředená temnými stíny a strašidelnými legendami. Vydejte se na děsivou cestu kolem světa. Troufněte si vykročit mimo vyšlapané cesty a to, co uvidíte, vás nenechá v klidu. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Československej díl - cringe jak prase 🤣 fakt jsem se bavil, ale úplně opačně, než to pořad zamejslej 🤣 ()

tein 

všechny recenze uživatele

Videl jsem jen druhy dil jez se odehrava ve Skotsku a kterym maji, mimo Lorenza, provadet i dva udajne slavni zpevaci. Ona je aspon pekna ale on je jen priposranej zsenstilej sasek a celkove dojem z tohoto pseudodokumentu kazi svymi komentari a hloupymi myslenkami. Co ale cely dokument zabiji je to, ze zde zminuji totalni nesmysly a zcela prekroucene pribehy, asi aby byly vic strasidelne ci co, ale vrcholem je, ze se autori ani neobtezovali zjistovat volne dostupna fakta, ktera jsou proste dana. Kdyz pak o Loch Ness zminuji, ze jeho delka je pres 50km (misto 36km) a hloubka 245m (misto 227m) tak to uz je opravdu zcela mimo  hranice jakekoliv dokumentarni tvorby. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Misty to na me pusobilo spis jako straseni deti. Ale nasince potesi treti dil venovany nasi zemi. Samozrejme nesmi chybet hrad Houska, ale zpracovani misto prijemneho mrazeni u me vyvolavalo usmev. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama