Reklama

Reklama

Šťastný a veselý penzion

(TV film)
  • USA B&B Merry

VOD (1)

Obsahy(1)

Bloggerka se o Vánocích ubytuje v penzionu na maloměstě, aby o něm napsala recenzi. Nabídne přitom jeho majitelům pomocnou ruku a navíc se zakouká do jejich syna. (Netflix)

Recenze (3)

Muffino 

všechny recenze uživatele

Film, kde každou chvíli někdo tajně poslouchá vzájemnou či telefonní konverzaci toho druhého, aby to vzápětí využil pro řešení životních problémů, které jsou však pro diváka ve značné míře ohrané klišé. Naprosto chybí emoce a hlavní ženská postava je bídná herečka s minimem sympatií, takže nemá jedinou šanci si diváka získat. Prakticky jde o studiové nebo 'still' natáčení, kde neuvidíte ani popojet auto, a které dobře poslouží jako skrytá reklama na vánoční ozdoby a vybělené zuby v americkém úsměvu. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Klasicka vanocni tv oddechovka, kterou hodnotite v ramci prumeru jako tu lepsi nebo horsi. Tahle byla lehce horsi, protoze je opravdu videt, jak je levna a nikdo si nedal moc prace. Je tam sice krasna vanocni atmosfera a postavy jsou celkem v pohode. Jen to docela nesmyslne casove skace a je hooodne videt, ze se to netocilo v zime, ale ve studiich. ()

janmatys 

všechny recenze uživatele

Je toho tolik, kde jenom začít? Předně co tomuto filmy chybí... Herecké výkony, smysluplná konverzace, výprava a mnoho dalšího. Odehrává se to zhruba na pěti místech a hraje v tom asi deset lidí. Sakra, i Maxipes Fík má lepší výpravu! Nebojte se ale, děti, protože to zdaleka není to nejhorší. Pomyslnou třešničkou na dortu je totiž úplná absence smysluplného děje. Pokud to už už vypadá, že by se mohlo stát něco zajímavého, buď se situace přeskočí, nebo je z ní vidět jenom závěr. Hlavní hrdinka (dá-li se něco takového vůbec napsat) má polovinu času k uchu přilepený mobil a kváká jednu kravinu za druhou. Posledních pět minut je asi to jediné stravitelné, nicméně, aby autoři tohoto produktu zachovali kvalitativní rovnováhu, je závěr filmu završen takovým klišé, že se z toho člověku až podlomí kolena. 20 procent, a opravdu zaslouženě. ()

Reklama

Reklama