Reklama

Reklama

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak od tohto som čakal oveľa viac. Komediálny horor o rodinke, ktorá sa dostane do rúk zdegenerovaných bláznov neznie zle, ale film postrádal čo i len kúsok talentu. Nemalo to ani žiadnu atmosféru, vlastne okrem vtipných masiek a celkom dobrého gore tam nebolo nič. Nakrútené to bolo tiež biedne, naozaj je to z roku 2004? Myslím, že úplne stačí vidieť trailer. U mňa je to tak na 40%, nesadlo mi to. Pobavil ma vlastne len škriatok vrhajúci taniere. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ježiš tohle bylo šílený béčko s neuvěřitelně otravným Davisem, ale zároven byl naprosto dokonalej. Jeho přehrávání a házení talířů nemělo chybu. Jinak film je děsná sračka kde chlap se železnou čelistí terorizuje teenagery. Krve moc není, gore jen trochu a celý to poměrně uteče. Ale že bych si něco z filmu odnesl? To rozhodně ne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na Gabrielovi Bartalosovi je vidět, že jeho hlavní specializací jsou triky. O snímku „Skinned Deep“ se pak dá říct jediné – má dobrou trikovou stránku a některé efekty jsou zde skutečně povedené. Není to úplně gore extratřída, ale rozhodně to patří k tomu lepšímu, pokud pomineme, že sem tam se ani tenhle film nevyhnul digitálním trikům. Jinak je to ale špatně natočená příšernost, na kterou nemá smysl koukat. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To bola teda sialena rodina a ten maly skriatok mi fakt liezol na nervy. Ale bol docela originalny, ked na zabijanie ludi pouzival taniere:) ()

Reklama

Reklama