Reklama

Reklama

Chemistry of Death

(seriál)
  • Německo Die Chemie des Todes (více)
Trailer 1

Epizody(6)

Obsahy(1)

Forenzní antropolog Dr. David Hunter (Harry Treadaway) byl kdysi uznávaným policejním konzultantem, ale začal nový život jako praktický lékař na klidném anglickém venkově. Když však vyjde najevo, že se v oblasti pohybuje brutální vrah, David se cítí být povolán vrátit se do akce. (mac000)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

príbehovo tak za štyri * , pričom obe storky mali v niektorých pasážach nakročené k piatej *..ibaže..... nevadili mi hrdinove flashbacky..veď ok, človeku furt čosi behá z pamäte pred očami..zato jeho vidiny áno, tie ma srali..pretože ak viem, že je niekto mŕtvy a napriek tomu ho vídam a počas bieleho dňa neviem, čo je realita, tak si drbnem pol fľašky antidepresív a až potom vstanem z postele..to sa potom ani nedivím, že pre škaredého starého negra bol iba fňukáčikom..z toho dôvodu "len" *** (70 %)..koniec rozhodne potešil, hepyendy sú pre tínedžerky..;) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lékem nesmyslně rozdělené dva příběhy do šesti epizod (2+4). Proč to nebylo 3+3 nepochopím. Nebo raději 2+2… ten druhý případ byl totiž viditelně nafouknutý a zbytečně debilně zakončený a 4 epizody byly opravdu moc. První měl alespoň styl a atmosféru. Ten druhý udolala nuda. Takže když vychází průměr na ***, je to první případ na **** a druhý na **. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jako jedna celovečerní detektivka by to bylo dobré. Potenciál tam byl. Bohužel šnečí tempo, dlouhé záběry s čuměním do blba, dlouhé záběry s čuměním na cosi, dlouhé záběry evokující přemýšlení nad čímsi, nekonečné záběry krajinek a z dronu, celkem tak 80% vaty a mimořádně iritující a opakující se flashbacky to silně shazují. ↘️ 25% ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to o se opravdu povedlo.... Kdo má rád severské psychologické thrillery bude spokojený. Je tam vše.... Drama, napětí, temná atmosféra a nečekané zvraty. Rychle to uteče. V polovině série se změní případ a prostředí. Oba případy jsou zajímavé a vrahy jsem nečekal. Dle konce nevím jestli bude 2. série, ale doufám že se jí dočkáme .... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Klasická oddychovka, ktorá už v druhej epizode prakticky naznačí, čo treba očakávať v nadchádzajúcich zvyšných častiach. Mám na mysli zvraty a odhalenia. Neurazí však, ale ani nenadchne. Zaujme exteriérmi ostrova a peknou kamerou, ako i temne depresivnou muzikou a kvalitnými hereckými výkonmi. Na začiatku som si však myslel, že sa bude jednať o jediný prípad sériového vraha, no po tom, ako sa všetko objasnilo už v druhej epizode, nadšenie u mňa opadlo. Navyše flashbacky hlavného hrdinu boli tak časté, že boli až otravné. 50% ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama