Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejoblíbenější motoristický magazín v Česku nově i na televizních obrazovkách. Tým Světa motorů každý týden představí a otestuje nejen novinky na trhu, ale také nekompromisně vyzkouší ojetiny, seznámí vás s mimořádnými stroji, poradí v oblasti práva i dopravy, a hlavně netradičně pobaví. (TV Nova)

Recenze (4)

nudlis 

všechny recenze uživatele

Pan Vaculík je týpek :-) Jeho podstatně podrobnější recenze na Autocz mám sice radši, právě kvůli tý rozvláčnosti a technickým podrobnostem. Svět motorů si ale, snad kromě stolku z bloku motoru (někdo z Novy si prostě nemoh odpustit, co?), nesnaží hrát na českej TG, jako snad všechny ostatní televizní automagazíny. A to oceňuju. Pořad má svůj gesicht, svoje moderátory (ne ty, který byli odejiti odjinud nebo neschopný seriálový herce) a bude mít i svoje diváky. Jediná výtka, která mě napadá, je velkej počet testů v jednom dílu. Stopáž jednoho testu je pak moc krátká a tester toho o autě nestihne moc říct. ()

milhaus1987 

všechny recenze uživatele

Martin Vaculík jde pekně do hloubky,jen je prostě utrpení poslouchat jeho trapné hlášky viz epizoda Zahrádka .kde si delá radoby srandu z vesničanů atd.On je trochu mimo v tom humoru ale o autech ví vše,je to vědec ()

Reklama

Sebbe 

všechny recenze uživatele

Zábavné vlajky s Sheldonem Cooperem.. asi tak na mě působil začátek a divná strojenost ve studiu. Vaculík je bohužel o něco méně Vaculík, než v samostatných recenzích, kde se umí víc rozvášnit. Tohle není Top Gear, ani vlastně kvalitní test aut, abyste se dokázali rozhodnout, jestli je to auto dobré, nebo ne. Ale.. mě to baví! :D ()

subic 

všechny recenze uživatele

Mám rád Vaculíka a jeho hlášky a ti další jsou v poho, na nic si nehrají, na rozdíl od těch autosalonových vyšumělých kašparů na Primě. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama