Reklama

Reklama

Seihó bukjó Outlaw Star

(seriál)
  • Japonsko 星方武侠アウトロースター (více)
Trailer
Japonsko, 1998, 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Hadžime Jatate

Předloha:

Takehiko Itó (komiks)

Hudba:

Kó Ótani

Hrají:

Júko Mijamura, Šigeru Šibuja, Rika Macumoto, Ajako Kawasumi, Sajuri, Takeši Aono, Tošihiko Seki, Acuko Tanaka, Ken'iči Ogata, Kendži Nodžima, Wataru Takagi (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

V daleké budoucnosti, poté co lidé vynalezli pohony schopné meziplanetárního cestování a začali kolonizovat jiné planety, žije ve vesmíru muž jménem Gene Starwind a jeho mladší partner Jim Hawking. Tihle dva spolu na okrajové planetě provozují malou společnost, která má v logu napsáno "Vezmeme každou práci". Krom toho Gene vyděláá stranou jako lovec hlav. Jednoho dne si je najme mladá žena jako bodyguardy. Ani jeden z nich netuší, že ona je ve skutečnosti psanec na cestě za legendárním pokladem a že tím začíná šílená cesta napříč galaxií plná nejrůzějších bojů, nebezpečí a podivných akcí. (Hulkee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Utero 

všechny recenze uživatele

Má to hodně pomalý rozjezd, ale cca po desátém díle, kdy si zvyknete na postavy o kterých se toho ale moc nedozvíte, to začne být opravdu fajn. Spousta originálních až bizarních příběhů napříč vesmírem. Krásná devadesátková animace a atmosféra. Konec jsem popravdě vůbec nepobral, ale i tak jsem u tohoto dílka strávil příjemné 3 dny. ()

John8 

všechny recenze uživatele

Firefly jsem neviděl, ale tohle anime mi víc než cokoliv připomíná Hvězdné války. Mladík vytžený ze svého světa zkušeným dobrodruhem jen aby jej v zápětí opustil s novou cestou k velkým dobrodružstvím, ve vesmíru jednak zmáném, ale i tak plném tajemství a mystyčna. Pak už na nás čeká jen spousta akce a dobré zábavy. Jednoduše rerto akční podívaná z budoucnosti, která zestárla velmi dobře. ()

Hulkee 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení se tenhle seriál nevyhne své známější konkurenci (alespoň já jsem dřív slyšel o Kovbojovi Bebopovi) se kterou sdílí stejný rok výroby a v tomhle srovnání nejspíš u většiny prohraje. Já jsem zatím v seriálu viděl věci, které jsem viděl všude jinde, ale do průměru bych ho nezařazoval. Slova jež teď volně přeložím nejsou moje, ale názor sdílím: Outlaw star je neuvěřitelně návyková show, ve které je všechno, co si sci-fi fanoušek může přát - vesmírné závody , vesmírné boje, rozdílné planety, alternativní dimenze, divní emzáci, sakra přitažlivý mimozemšťanky, mimozemšťani s podivným rozdělením pohlaví, obří roboti, bio-androidi, kyborgové, krásky ve stázi, shapeshifteři, bitky s laserovými pistolemi, boj mečem, boj pěstmi, paintball, šílení vědci, tao magie, robotičtí panteři, kung-fu housecats a epizoda z lázní, která je krom jiného vtipná a to nemluvě o soutěži onejsilnější ženu ve vesmíru, potopené mimozemské galeoně nebo vězení s vysokou gravitací. To všechno narváno do dvaceti šesti epizod, které sice nedávají charakterům moc času k vývoji, ale zato nemají hluchá místa a děj nestojí. Dialogy stojí na slušné úrovni, postavy se chovají tak jak se očekává a všechny jsou dobře (a taky trochu ploše) napsané. Já se zatím královsky bavím. ()

Reklama

Reklama