Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milton (Ben Kingsley) je starý chlapík, ktorému zomrela dávno žena, syn sa mu odcudzil a dcéra Denise (Zoe Winters), ktorá je veterinárkou, je jediná osoba, ktorá ho chodí navštevovať, pretože býva v tom samom malom meste, kde on. Milton má stereotypný štýl života, ktorý sa mu však zmení v momente, keď mu do záhrady havaruje mimozemšťan so svojou vesmírnou loďou. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele

Krásny feel-good filmík s myšlienkou, ktorá by nás mala donútiť sa zamyslieť nad tým, ako sa správame k starším ľuďom a koľko času im venujeme. Je to podarená alegória. Párkrát sa zasmejete. ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Melancholická alegorie na stárnutí. Dědula Kingsley a dvě babky se ujmou mlčenlivého emzáka, který nezvládl řízení a shání kočky. Je to pomalé, je to lehce absurdní, má to občasné komické momenty a podmanivou táhlou hudbu. Kdyby to se to na samém konci zcela neztratilo, asi bych dal 4 hvězdy, ale ten pocit neukončenosti přechází do pocitu zbytečnosti celého filmu, takže za tři je maximum. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film som chcel po pár minútach vymazať. Našťastie som ho pauzol, prečítal si tunajšie komenty, z ktorých ten, od kolegu nikhaj, ma presvedčil o presnom opaku. Dobre som urobil. Je to príjemná jednohubka so skvelými dôchodcovskými hláškami (jasné, fuckuje sa tu tiež) a s príjemnou muzičkou. Navyše mlkvy E.T. Gary bol absolútne fantastický! P.S. Po tom, ako som zistil, že Gary je herečka Jade Quon , už som videl u neho len babské pohyby a mimiku :) ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

911  co potřebujete? Na zahradě mi přistála  vesmírná loď a zničila mi Azalky.... Miltonovi začíná stařecká demence a na zahradě mu přistane UFO. Samozřejmě, že mu nikdo nevěří.... Drama o podzimu života s návštěvníkem z vesmíru. Je to smutné, úsměvné s naivní sci-fi linkou. Žádnou akci nečekejte, pomalé tempo mi vůbec nevadilo... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Důchodcovský E.T., který si plyne pomalým tempem a když už by v něm mělo dojít k nějaké akci, místo toho hned skončí. Sice logicky, ale ta náhlost přetrvala. Ale ono to obecně není bůhvíjak dobré - pár vtipných scén se sem tam najde, ale je jich dost málo a vše vážné je zase podané příliš ploše. Přitom celé to téma o nezapomínání na starší (zvlášť, když jsou to naši rodiče/prarodiče) má něco do sebe a je vcelku pěkné, ale jeho scénáristické zpracování má spíš blíž filmu hodícímu se do dopoledního vysílání Primy a filmařsky taky nepřichází s ničím zrovna výrazným. Je prostě průměrný po všech stránkách a tak záleží, jak moc vás osloví téma a zápletka s mimozemšťanem. U mě to na třetí hvězdu vytáhly ty sotva patrné odkazy na další, podobné sci-fi jako Alf nebo Zámotek, který je úplně o tom samém, jen s větším rozpočtem a jiným koncem. Jo, a překvapilo mě, jak staře Ben Kingsley vypadal, ale ono se není čemu divit, když od Sexy bestie uteklo víc jak 20 let... Slabé 3* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama