Reklama

Reklama

Deadloch

(seriál)
  • Austrálie Deadloch (více)
Trailer

Epizody(8)

Tasmánské městečko Deadloch se vzpamatovává, když se v předvečer zimních svátků, přitahujících davy, objeví mrtvý místní muž. Když se k vyřešení případu spojí dvě velmi rozdílné detektivky spolu s nedočkavou mladší strážnicí, musí trio spolupracovat na nalezení vraha. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné, ako dokáže v tej trestaneckej kolónii zvanej Južná zem ľudstvo ešte prežiť. Štrkáče a polmetrové pavúky, tie sa furt nejak prebijú, ale ako vidíme v seriáli, v Austrálii je počtom už viac vyspelých nehetero ako zaostalých hetero, všetko ovládajú lesbické ženy, čo muž, to je obmedzený tupec s homofóbnymi sklonmi, ale nájdu sa aj dobrí homosexuálni strážnici. No a keď aj niekto je tak prudérny a tmársky, že pestuje, až mi hnusne to povedať, tie heterosexuálne vzťahy, tak šup ho, po posteľných radovánkach sa im zase narodí len lesbická dcéra alebo tretie pohlavie. Bolo im to treba vykonávať takéto krpčiarke, dávno prekonané sexuálne praktiky? Ešte aj v kostoloch sa zborovo oslavuje masturbácia a šuškoidné leasingy a tak je tento pokus o kriminálny Monthy Python z obludária naozaj trefný, čo sa týka názvu. Pri takomto štýle života bude z tej krajiny potomkov väzňov čoskoro len DeadLoch. ()

Reklama

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Osvěžující. Krásná hudba. Vtipné tak akorát. A celé to gender šílenství je tu podáno tak, že jsou všichni spokojeni. Jo, a super detevtivka!! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mix detektivky a komedie na australský/tasmánský způsob, který se sice pomalu rozjíždí, ale když mu dá divák šanci, nakonec strčí do kapsy všechny ty televizní detektivky kde umře polovina města. Deadloch se sice opírá o pár základních klišé jako třeba dva nezkušení parťáci kterým spadne do klína vyšetřování o které úplně nestáli a ještě si k sobě musí hledat cestu, ale to ničemu nevadí. Dokonce i tu Eddie, která byla dlouho otravnější a vulgárnější ženskou verzí Nicka Slaughtera sem si nakonec docela oblíbil...70% ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre jedincov, ktorým trčí z prdele dúhová vlajočka. Arschloch... pardon Deadloch, totiž tvorí zdegenerovaná majorita lesbičiek a zvyšok sú buzeranti. O sympatickosti nejakej postavy sa preto ani nedá baviť. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo v južnej Tasmánii, v okolí miest Hobart, Cygnet, Snug a Kingston. (Arsenal83)
  • Kate McCartney a Kate McLennan prišli na myšlienku tohto seriálu pri sledovaní britského seriálu Broadchurch (2013), pričom cieľom bolo inšpirovať sa seriálom, no urobiť ho vtipne. Pracovný názov projektu bol preto "Funny Broadchurch". (Arsenal83)

Reklama

Reklama