Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve starém, opuštěném hotelu, který se přestavuje na nové byty, jsou nalezeny lidské ostatky a odznak letecké společnosti. Jedná se o dávno pohřešovanou letušku Ally, která začátkem 60. let nastoupila k jedné letecké společnosti. Překvapily ji však poměry, které tam panovaly. Piloti si ke stevardkám mohli dovolit cokoliv. Dokonce Rowland, kapitán jejího letadla, ženy sexuálně zneužíval, ale Ally se mu jako jediná postavila a Rowland byl od společnosti vyhozen. Policisté mají pocit, že to byl právě on, kdo ženu zabil (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vztahy mezi letuškami a piloty, to nebylo a není nic nového. Je pravda, že některé jsou hodně pěkné, ale znám i letecké společnosti, kde mají asi jiné nároky na letušky a to nejen vzhledu a věku…Asi už v dnešní době mladá děvčata tolik neláká splnit si sen a stát se letuškou, ale každá druhá raději hází fotky a videa na internet. Lilly kontaktovala otce, Scotty boduje a Jeffries by rád do Chorvatska na Makarskou (kdyby jen tušil, jak to bude za pár let profláknutá destinace…). Mladá žena chtěla bojovat za práva letušek, nenechat se osahávat od pilotů a draze za to zaplatila… ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pilots are allowed to be married and have families. Pilots are allowed to be older than 32. Pilots can even flick girls' girdles and still keep their jobs. I'll marry you when the same is true for stews." ()

Reklama

Reklama