Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Král Uther se rozzuří na svého nemanželského syna Artuše a vyžene ho do exilu. Artuš najde mladého chlapce Derfela, který je na pokraji smrti. (HBO Max)

Recenze (6)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl je rozhodně nejslabší a bohužel nedělá seriálu dobrou reklamu. Ale pokud nejste latentní rasista a překousnete pár černochů v obsazení fiktivních postav (a zbytek je celkem dobře i historicky vysvětlený), pak vás čeká poměrně solidní jízda, která graduje každým dílem. ()

Reklama

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Dle ukázek to vypadalo, že to bude zajímavý seriál. Ale po prvních 15 minutách nekonečného projevu krále, během kterého zmlátí Artuše, přičemž jeho představitel vypadá, že by se schoval za první boudu, než žeby to nandal mladému sympatickému hrdinovi... následovalo dalších 30 minut utrpení. Děkuji ale tohle dílo dále vynechám. ()

Proso

všechny recenze uživatele

Vtipnější první epizodu jsem dlouho nezažil. Jednoduchoučké a naprosto nefungující dialogy, absolutní nejasnost toho, jaká postava čemu slouží, přitažené světelné efekty, přeskakování hala bala v ději, příšerné obsazení. Korunu ale všemu dává scéna, kdy po 8 letém time-skipu dostane postava naprosto náhodný flashback o tom, jak zemřela jeho matka. Tam jsem to už fakt nedal. ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama