Reklama

Reklama

Dívka v masce

(seriál)
  • Jižní Korea Mask Girl (více)
Trailer
Jižní Korea, 2023, 6 h 53 min (Minutáž: 51–65 min)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Holka z kanceláře, která se trápí svým vzhledem, si nasadí masku a v nočním vysílání se stane senzací internetu. Série osudových událostí jí ale převrátí život naruby. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (8)

Dívka v masce (2023) 

Girl mask je prostě něco jinýho. Je to dost krvavý, to je upozornění pro slabší povahy. Musím se přiznat, že první krev mě trochu šokovala, nečekala jsem to tam. Ale pak už se to tam kosí jeden za druhým. Líbilo se mi, jak je všechno propletený, jak je příběh vyprávěn různými postavami. Určitě bych zkrátila díly o pár minut, aby to bylo dynamičtější, u všech bez výjimky jsem se stihla nudit a cca od třetího dílu jsem v průběhu sledování vždycky začala něco dělat. Nestrhlo mě to, ale byla jsem zvědavá, jak se to vyvine. ()

Kim Mo-mi (2023) (E01) 

Za mě zbytečně dlouhé, stihlo mě to nudit. Jsem zvědavá, co přesně se z toho vyklube. Kim Mo-mi není škaredá, ale blbá jak panštok jo. ()

Džu Oh-nam (2023) (E02) 

Styl vyprávění se mi líbí, o tom žádná. Přesto mě vlhký sen pana Džu Oh-nam dokázal nudit už před jeho polovinou. Hodina je za mě moc, bere tomu spád. To, že už uběhla hodina jsem si myslela asi třikrát a furt desítky minut do konce. Btw: Nebylo těch jatek moc? ()

Kim Kjung-dža (2023) (E03) 

Jedno je jisté. Kim Kjung-dža je fakt sympaťačka. ()

Kim Čun-je (2023) (E04) 

Nápady mě baví, provedení mě spíš nudí. U posledních dvou epizod jsem toho dost stihla. ()

Kim Mi-mo (2023) (E05) 

Konečně díl bez hektolitrů krve, i když nějaké to násilí je stejně třeba. A já říkám zkrátit zkrátit zkrátit. ()

Kim Mo-mi (2023) (E06) 

Velký problém mám s tím, že nedokážu ztotožnit Mo-mi ze začátku s tou, co vidíme teď. A teď nemyslím vzhledově. Hele, zkušenosti s vraždou nemám, ale té absolutní změně osobnosti se mi nedaří uvěřit. A komu teda fandíte? Mask girl nebo mamči (nebo babčí?!)? ()

Mo-mi a Mi-mo (2023) (E07) 

Jasně že bez závěrečnýho krvavýho flusance by to prostě nešlo! ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama