Reklama

Reklama

Pátrání za devatero horami

  • Japonsko Akazukin, tabi no točú de šitai to deau. (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Červená Karkulka vyrazí s Popelkou na královský ples, na kterém dojde k záhadné vraždě. Podaří se jí odhalit vraha, než udeří půlnoc? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

mp5991 

všechny recenze uživatele

Trošku mám pocit, že se tenhle film nemůže rozhodnout, jestli chce být parodie nebo ne a já bych upřímně byl rád, kdyby byl, ten začátek byl slibný. Nicméně jako celek je to taková řekněme výrazně odlehčená detektivka, nemůžu říct, že by mě nějak zásadně pobavila, napínavá taky moc není, přesto nějak funguje a asi bych se nebránil pokračování. Přecijen to zasazení detektivního příběhu do pohádkového prostředí je celkem neobvyklé a může přinést dost zajímavé spektrum provedení i motivů vražd, takže bych ten koncept určitě nezahazoval, ale chtělo by na něm ještě trochu zapracovat. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podivný mišmaš co si hraje na něco nového, ale ve výsledku čím přibývají více minuty tím nudí a zabíjí mozkové buňky svou stupiditou je to vše tak na náhodu, že všechny  díly Sawů jsou proti tomuhle propracované a logické .  Karkulka jde za babičkou po cestě potká nějakou čarodějnici (pokud to chápu dobře je to parodie na Maleficent z Růženky ) a pak narazí na Popelku. Ta chce jít na ples  a Karkulka jde s ní po cestě srazí mrtvolu a jdou na ten ples tam později nějaký voják tu mrtvolu najde (opravdu je někdo tak debilní, že ji schová tak debilně vždyť by to našel i slepý) ples se ukončí a hledá se vrah/vražedkyně. Pak si to hraje na Kolomba kde Karkulka zjišťuje kdo to udělal překvapivě ji všichni poslouchají ačkoliv ji nikdo nezná vojáci ,  král a princ jsou neschopní tak vše musí/chce řešit ona za ně. Z ničeho nic vylézají podezřelí, aby se na konci zjistilo, že to udělal někdo jiný. Tohle jediné se dá ocenit,  i když k tomu vede hodně náhod (to rozeberu na konci). Než dojde k tomu plesu je to dobré pak to stojí na místě a jde to do průměru. Ohledně toho konce (možné spoilery)  tak, že někdo jde k potoku potká tam někoho ten ji pozve k němu ostříhat zjistí se , že je zatížený na vlasy a rád dělá z dlouhovlasých ženských a prince krátkovlasé ten někdo ho zabije mezitím se k tomu zabitému dostane další žena co jde se ostříhat ten vrah ji omráčí ona žije on ji omráčí podruhé a myslí si, že je mrtvá asi. Za několik hodin má za tím mrtvým dojít voják a domluvit ho na stříhání prince tohle , ale padne (film nevysvětlí proč nebo jsem to teda nezaznamenal) tak tam nikdo nedojde mezitím ta omráčená přežije a myslí si, že ho zabila ona tak ho hodí na kárku  a odveze do lesa kde ho hodí na silnici a přejede  ho kočár kde je Popelka s Karkulkou. Další věci už prozradí pachatele tak to nebudu řešit jen poznamenám , že jedna ženská vypadá stejně v plesových šatech a bez plesových šatů a někdo to nedokáže poznat. P.s. je zde řečeno , že všechna magie zmizí do půlnoci a přesto ty střevíce existují zajímavé 60 procent ()

Reklama

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto neskutečná slátanina. Kdyby k Červené Karkulce a Popelce přidali ještě Sněhurku a Šípkovou Růženku a pojednali to jako pornofilm s účastí trpaslíků a vlka, tak by se na to snad i dalo koukat. – Kdybych byl filmovým tvůrcem, tak bych se Japoncům za zprznění dvou krásných evropských pohádek pomstil. Zjistil bych si, které dvě pohádky jsou v Japonsku nejoblíbenější, smíchal bych je dohromady, udělal bych z nich špionážní fantasy thriller a ještě bych to okořenil postavou lišky. V Japonské mytologii jsou lišky velmi populární, jejich charakter může být dobrý i zlý, ale hlavně je bytostně erotický. Jenomže to já přece nemusím vědět. Proto by ve filmu figurovala česká liška Bystrouška. Liška jako liška, ne? Ono by Japoncům došlo, že naše kulturní bohatství nemají mršit. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Kdyby si film byl jistý tím, co chce být, bylo by to mnohem lepší. Kdyby to byla čistá detektivka, kde jsou hlavní postavy pohádkové. Ale tady to občas působilo až moc jako pohádková komedie, která se občas snaží být vážná. Škoda, přeškoda, protože pátrání po vrahovi královského kadeřníka (většinou ve stylu klasické detektivky vyslíchání a dokazování) bylo fajn. Mixovat žánry je fajn, ale občas se to nepovede úplně, tady jenom na 4/5. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Wow! Tak že bude nějaká pohádka tak krásná a přitom tak zábavná, to jsem nečekala a od Japonců obzvlášť. A to nemyslím ve zlém, ale oni jsou lepší v jiných žánrech, zde bych to zkrátka nečekala. A o to víc mě překvapuje hodnocení zde... Lidi tohle je film kde prostě vypněte a bavte se. Mimo kameramana, který pořídil pár záběrů, které vypadají jako by byl ožralý totiž nemůžu nic vytknout. Je to extrémně originální, nic takového už v životě neuvidíte, herci byli talentovaní, krásní a na postavy se hodili, karkulka byla úplně úžasná, v originále to stojí za to, ale i český dabing je boží a scénář se postaral o to, že se nikdy nenudíte. Film je totiž neskutečně zábavný, což opět od odlišné kultury moc neočekávám a tady jsem se tak nasmála. Měla jsem dnes hrozný den, psychicky jsem na dně a tohle bylo doslova jediné co mi zvedlo trochu náladu. Film řadím jako nový přírůstek k oblíbencům, které si pustím když mám deprese. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama