Reklama

Reklama

Minami-ke

(seriál)
Hudební videoklip 2
Japonsko, (2007–2013), 20 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Koharu Sakuraba (komiks)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Recenze uživatele Subjektiv k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2007) (S01) 

Haruki, Kana a Chiaki jsou tři sestry z rodiny Minami - vlastně tvoří celou rodinu Minami. To, že jejich domácnost funguje, jak má, je zásluhou nejstarší Haruki. To že, je to malý zázrak, pochopí každý, kdo pozná katastrofu Kanu. A to, že Kaniny naschvály a vtípky přežívá nejmladší intelektuálně zaměřená Chiaki, je druhý malý zázrak. Verdikt - Zábavné, nenáročné komediální anime. Poměrně hodně vtipů je lechtivějších, ale po velmi dlouhé době vnímám tyto vtipy jako vkusné. Zapomeňte na věčné padání na ňadra (to se stane jen jednou a výsledek je stejně originálnější než u drtivé většiny ecchi), bouncing boobs a podobné blbiny, to tady naštěstí není. Minami-ke navíc obsahuje další seriál, sladkobolný příběh lásky učitele a jeho studentky Ninomiyi, který se výborně dělá legraci z kdejakých telenovelovitých postupů. Škoda, že seriál se po velmi slušném rozběhu "zadýchá" a ke konci už tolik nebaví a neodsýpá. Slabší ****. ()

Okawari (2008) (S02) 

Bohužel druhá řada nedokázala úroveň první udržet a je o dost méně vtipná. Pro ni slabší ***. ()

Okaeri (2009) (S03) 

Překvapení se tentokrát koná. Slabá druhá řada budiž zapomenuta, Okaeri se téměř vrací k úrovni řady první, hodnotím ji tedy stejně. Slabé ****. ()

Tadaima (2013) (S04) 

Nelze říci, že by od minula kvalita vtipů nějak zásadně poklesla. Bohužel se však zdá, že pramen inspirace poněkud vyschl a nového přístupu se už asi nedočkáme. Proto končím po čtvrtém díle. ()

Reklama

Reklama