Reklama

Reklama

Recenze (5)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce rozesmátých rodinných muzikálů z druhé poloviny devadesátých let. Dočkáme se mamutí dávky tradic, rodinných hodnot, zářivých kostýmů, reklamních úsměvů i rozverných písní a celé je to tak pozitivní a optimistické, že nějaký konflikt přijde až v poslední třetině...Cesta do Rádžastánu je (hlavně díky místním lokacím) fajn, ale zbytek se bohužel zvrhává v lacinou a stále trapnější telenovelu, takže jakkoli mne to většinu času docela bavilo, závěrečnou patnáctiminutovku jsem přežil jen tak tak...No, alespoň je vidět, z čeho si to Karan Johar vlastně v K3G utahoval...______Nejlepší píseň: http://www.youtube.com/watch?v=kpngnVaeYBQ ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film by mohol byť vývesným štítom reklamy na dokonalú indickú rodinu, kde sa všetci milujú a sú spravodlivý. A aj keď prídu zlé časy, držia spolu a vinníci si včas uvedomia svoju vinu a prosia o odpustenie. Do toho tri príbehy lásky, troch synov jednej rodiny. Tento film je tak neuveriteľne neskutočný, až sa človek prichytí pri tom, že sa mu to páči. Naivitu by z tohto filmu mohli exportovať, ale funguje to, človek im chvíľami tú obrovskú milujúcu rodinu (až na tri čarodejnice)až závidí. Proste režisér poriadne pritlačil na pílu a všetko vyhnal až do krajnosti a extrému. Ale prečo nie, ak to človek pojme ako rozprávku, má to všetko, lásku, dobrotu, víťazstvo dobra nad zlom a happy end. Zostava hercov excelentná, len si to užiť. ()

Reklama

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Film, vedle kterého je Hum Aapke Hain Koun akční thriller, v němž se všichn inenávidí. Množství lásky, přátelství, lásky, náklonnosti a lásky v každičké scéně bylo tak zoufale nerealistické, že by skoro mohlo bolet, kdyby zároveň člověk necítil určitou upřímnost a půvabou naivitu. Sooraj Barjathya přihodil k již osvědčenému receptu na film další dva páry, což ovšem ve výsledku pouze způsobilo, že všechny love story se zdají dosti povrchní. Karishma, Sonali a Tabu nemají vůbec co dělat, jen vypadají hezounky, stydlivě a pokorně, jejich protějšíky Saif, Salman a Mohnish koneckonců také docela ostrouhají, když přijde na akci, zaujme pouze Saif jako rodinný benjamínek a klaun. Příběh veskrze neexistuje, jen se jedna ze všech padesáti postav trochu nevysvětlitelně náhle změní, ale pak se všechno vrací do cukrového normálu. Na závěr musím přiznat, že někde uprostřed jsem si film začala s potutelným, shovívavým úsměvem užívat, hlavně Saifa a Karishmu. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Bollywoodská klasika z těch nejklasičtějších, plná těch nejzvučnějších hereckých jmen té doby. Pro fanouška hotový ráj na zemi. S.R. Barjatya jako scénarista a režisér v jedné osobě vytvořil po veleúspěšném snímku „Hum Aapke Hain Koun...!“ (1994) stejně vystavěný "příběh" pevně ukotvený v až krásně pohádkovém vztahu členů jedné velké (klasické indické) rodiny, včetně nevěst a mnohých příbuzných. A já říkám, proč ne? Co je na tom zlého? A i když se na krásném modrém nebi objeví temný mráček, báti se nemusíme. Vzájemná láska, podpora a uvědomění všechny chmury zažene. Oproti staršímu snímku je zde přeci jen přítomno více děje a pestrosti, takže jsem si ty skoro tři hodiny vskutku užil. V první části příběhu se seznámíme se všemi hlavními postavami. Druhá je „nejakčnější“ a dle mého jasně nejlepší, ve které se vydáme na společný výlet. Třetí je ve znamení problémů a chmurů. Tato část byla z těch tří nejchudší na krásné momenty předchozí. Nejsilnější zbraní, až hromadného ničení, je zcela jasně dominatní hudební doprovod. Skvostný, nádherný a v několika písních svým zpracováním naprosto dechberoucí projev ducha Indie. Přesto snímek nemohu doporučit všem. Jedná se o oslavu dobra v lidech a lásky v pomalu plynoucích vodách. Děj vlastně jen rozvíjí ústřední myšlenky a vyplňuje místo mezi písněmi. Takže to může být pro mnohé hůře stravitelné a nudné. Opak je však pravdou, to již dle nastavení každého z nás. Přisuzuji jasné čtyři hvězdy za výborné obsazení, hudbu v jakémkoliv ohledu a bohulibé poselství. V tomto filmovém „světě“ se cítím moc a moc dobře a spokojeně. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama