Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Na první pohled jsou dokonalá rodina. Děsivá vražda jim ale převrátí život vzhůru nohama a rychle se ukáže, co všechno jsou ochotní jeden pro druhého udělat. (Netflix)

Recenze (35)

chicotomas odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler alert! Melo to potencial, ale bohuzel je to strasne natazene, nelogicke a hloupe. Prehled nelogicnosti: 1) Farar, ktery lze, to me dostava asi nejvic, 2) nikde neni zadna bezpecnostni kamera, pred barem, u Chrise, na namesti, ktera by sla jako dukaz pouzit, nikde, no tak urcite :) I u nas na sidlisti v horni dolni ji mame u vchodu, 3) U soudu otec rozvine teorii, ze sms cekale ve fronte na odeslani, ok, ale proc se prokuratorka nezeptala, kdyz by to tak bylo, tak proc ty sms teda mazal, hm?, 4) v dokumentech prokuratorky, co matka ofotía, je zminen vyskyt DNA Aminy - kde vzala svedka policie Aminino DNA nebo ona uz byla v evidenci jako nejaky recidivista?, 5) happy end, ze se otec a matka daji zas dohromady, hahaha ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Co uděláte pro své dítě pokud jste rodič,který je vychovává od mala ať už dobře či hůře ? Uděláte úplně všechno. Je to příroda,která nás nutí ochránit své DNA. A je to dobře. Každý by měl mít rodiče,kteří pro něj udělají vše co půjde. Ti,kteří děti nemají a tudíž nikdy nezažili co je to strach o potomka o tom vůbec nic nevědí. Divadelní hru Matka taky napsala herečka, která neměla děti a tak netušila co vlastně matka cítí. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné - základní myšlenka je sice trochu otřepaná, ale pro rodiny, které musí něčím takovým procházet, to bude prudce aktuální neustále (matku lze zcela chápat a nejspíš bych udělala to samý). Tři hvězdy jsou málo, čtyři moc (kdyby to mělo o dva díly míň, tolik neváhám),  čtvrtá je tedy trochu z protekce ke švédské kinematografii. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Netflix aj Severania šliapli poriadne vedľa. Nerád to konštatujem, ale tu nefungovalo nič. Za 6 častí si nedokážete k žiadnej postave vybudovať vzťah, doslova ma iritovala celá rodinka. Správanie každého člena rodiny boli nesympatické vo všetkých smeroch. Herci, čo ich hrali sa mi tak nejako zhnusili, že verím, že ich neuvidím v žiadnom filme alebo seriály. Pomalé tempo nefungovalo, od atmosférických severských krimináliek to bolo vzdialené na hony. Od štvrtej časti viete ako sa to skončí. Pri vyšetrovaní tam bolo množstvo nelogických vecí (zaujímavé je, že v ďalšom švédskom seriáli bolo vykreslená švédska polícia neschopne), policajti nedokázali zabezpečiť ani len vražednú zbraň. A čerešničkou na torte nelogickostí bol ten súdny proces na záver (najviac pobavilo vysvetlenie odoslania sms otca dcére, že ich poslal skôr, ale jednoducho ich doručilo neskôr). Strata času. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

seveřané tyhle dramat umí a i Skoro normální rodina pracuje se zajímavou premisou kdy se rodiče srovnávají se zatčením svojí dcery a obviněním z vraždy, přičemž každý se s tím vyrovnává po svém a zatímco otec medituje nad tím zda selhal jako rodič, matka na to jde pragmaticky a pro záchranu dcery je ochotna udělat vše. Plusem téhle série je rozhodně to, že divák má stejnou startovní čáru jako rodiče a stejně jako oni celou dobu netuší co se stalo (to se divák na rozdíl od rodičů dozví až na úplném konci), což mu dává dost času přemýšlet jak by s danou situací naložil sám. I přes celkovou spokojenost si nicméně myslím, že by téhle látce víc slušela celovečerní stopáž (těch hluchých míst je tu přeci jen dost) a/nebo péče někoho schopnějšího. Nejednou mě při sledování napadlo jak moc nepříjemná a silná podívaná by to byla v režii někoho jako Ruben Ostlund...70% ()

Galerie (98)

Reklama

Reklama