Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Na první pohled jsou dokonalá rodina. Děsivá vražda jim ale převrátí život vzhůru nohama a rychle se ukáže, co všechno jsou ochotní jeden pro druhého udělat. (Netflix)

Recenze (36)

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Nejvíc protrpěnej seriál. 90% kýbl nudy, kterej by šel vystříhat a ze zbylých 10% by se udělal celovečerní 80 minutový film. Pak! Až pak by to bylo alespoň trochu koukatelný. Tohle je špatně natočené rodinné drama té nejnudnější a nejméně sypatický rodiny, jakou jsem za poslední dobu viděl! Fotr dement, Matka kráva a dcera...no, asi došly hezký skandinávský šťávy nebo nevím... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Skřípalo mi v tom jen to, co do toho chytře nedali. Naopak všechno, co se v tom objevilo, pro mě bylo uvěřitelný a nemělo to pro mě falešný tóny. A i když to brzy vypustím z hlavy, tak mě to při sledování vtáhlo a rychle mi s tím utíkal čas. Dobrý, hodně dobrý. Za takovejch 70 procent. A to jsou u mě 4 kousky. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

seveřané tyhle dramat umí a i Skoro normální rodina pracuje se zajímavou premisou kdy se rodiče srovnávají se zatčením svojí dcery a obviněním z vraždy, přičemž každý se s tím vyrovnává po svém a zatímco otec medituje nad tím zda selhal jako rodič, matka na to jde pragmaticky a pro záchranu dcery je ochotna udělat vše. Plusem téhle série je rozhodně to, že divák má stejnou startovní čáru jako rodiče a stejně jako oni celou dobu netuší co se stalo (to se divák na rozdíl od rodičů dozví až na úplném konci), což mu dává dost času přemýšlet jak by s danou situací naložil sám. I přes celkovou spokojenost si nicméně myslím, že by téhle látce víc slušela celovečerní stopáž (těch hluchých míst je tu přeci jen dost) a/nebo péče někoho schopnějšího. Nejednou mě při sledování napadlo jak moc nepříjemná a silná podívaná by to byla v režii někoho jako Ruben Ostlund...70% ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné - základní myšlenka je sice trochu otřepaná, ale pro rodiny, které musí něčím takovým procházet, to bude prudce aktuální neustále (matku lze zcela chápat a nejspíš bych udělala to samý). Tři hvězdy jsou málo, čtyři moc (kdyby to mělo o dva díly míň, tolik neváhám),  čtvrtá je tedy trochu z protekce ke švédské kinematografii. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně fanynka severských knih, filmů ani seriálů, ale tomuto jsem dala šanci a nebylo to špatný. Občas trochu unavený, ale následující scéna to pak většinou rychle oživila. A tedy pech hlavní hrdinky na muže byl až neuvěřitelný. No, vyřešila to po svém a jak se na konci ukázalo, zřejmě dobře. ()

Galerie (98)

Reklama

Reklama