Reklama

Reklama

Pěkná rebelka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gianna Nannini, která patří mezi největší italské rockové hvězdy, si šla za svým snem navzdory vlastní rodině i hudebnímu průmyslu. Jak to ale celé vlastně začalo? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Většině diváků to jméno dnes nic neřekne. Protože jsem se hudbě aktivně věnoval  a prodeji hudebních nosičů taky, tak vím o koho jde. A chtěl jsem vědět, kdo to byl (je) doopravdy. Příběh rebelky Gianny je tu podáván zkratkovitě, místy jako v hraném dokumentu. Celý film prolínají malé záblesky vzpomínek na dětství a na panovačného otce. V půlce se tento "vývoj" zastaví, když se u Gianny objeví jakási forma dočasného šílenství. Náhle je tu drama a jiný posun dál. Nemá to samozřejmě grády jako jiné filmy o slavných hudebnících, ale dá se to vidět. Hlavně když víme, o koho jde. 67%. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Giannu jsem neznal a tak nějak to šlo mimo mě, ale taky na to nemám věk. Trošku mě sere, že když se nechce mluvit o drogách spojí se to s šílenctvím, ale tady musím uznat že Selena tu skvěle zahrála. Do teď netuším kdo byl a kdo nebyl skutečný, ale vím, že Gienna měla neskutečný talent. Teda já o ni mluvím, jako kdyby už nežila, ale myslím tím jako hudebnice ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama