Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Toto je příběh o novátorství, zradě, vykoupení a lásce, která nabere náhlý zvrat. Jack Dawkins zvaný Ferina Lišák propůjčil své hbité kapsářské prsty medicíně a stal se zručným chirurgem. Lady Belle, guvernérova dcera, je geniální a okouzlující a hned si získá Lišákovo srdce – je totiž odhodlaná zapsat se do historie jako první ženský chirurg. Lišák je rozpolcený mezi příslibem beznadějné lásky ve vyšší společnosti a instinktivní náklonnosti svodům světa zločinu, po kterém tajně touží. Minulost ho dostihne, když do kolonie dorazí Fagin a přemlouvá ho k ještě jedné poslední loupeži. Operace na hraně života a smrti i tenké ledy lásky – to všechno bude vyžadovat liščí mazanost. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

iskander1210 

všechny recenze uživatele

Vynikajue volne pokracovanie Olivera Twista so starymi znamymi postavami. Vtipne, zmysluplne, super postavy a herci. Clovek v tom njde vsetko: Dobrodruzstvo, vykreslenie sveta v 19. storoci, lasku, rozvijajucu sa medicinu, vedu a ako sa v podstate clovek nikdy naozaj nezmeni. Vynikajuce, pevne dufam ze bude druga seria, sice ju asi neplanovali... ()

Wade W. 

všechny recenze uživatele

Čím bol Black Sails pre Treasure Island je Artful Dodger pre Olivera Twista. S tým rozdielom že v jednom ide o prequel a v druhom o sequel. Dodger dobre mixuje heist scény s historickým zobrazením medicíny 19 storočia a je to zábava sledovať. ()

Reklama

Reklama

Reklama