Reklama

Reklama

UFC 294

(pořad)
Sportovní
USA, 2023, 180 min

Show se uskutečnila 21. října 2023 v Etihad Arena (Abu Zabí, SAE). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Muin Gafurov vs. Said Nurmagomedov
2) Ikram Aliskerov vs. Warlley Alves
3) Johnny Walker vs. Magomed Ankalaev
4) Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev
5) Islam Makhachev (c) vs. Alexander Volkanovski (UFC Lightweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Arabský turnaj za námi přispůsobený východnímu regionu zvlášť ruským dagestáncům, kde všichni s muslimským světem oslavují Alláha. Však nám to tam nejednou předvedli v krátkém rozhovoru, jak moc ruský svět fandí hamážským teroristům v Palestině, jenže v tomhle případě je to pro organizaci dvojsečná zbraň. Kde by se měl strýček Danna bez všech těch Muhamedů, Nurmagomedů, Magomedů a Makačevů? Podle příspěvků na sítích UFC promuje nového hezouna od Kaspického moře ´´piráta´´ Shara Magomedova se skore 12-0. Dál si podrželi nejistou rusku Dudakovou se skore 8-0. Ilegální údery do rozkroku či kolenem do hlavy byly vyhodnoceny jako nechtěné, aby se nám turbani nekroutili při sázkách. Však se už Walker vyjádřil na síti ve smyslu, pokud je v kleci novej precedens dávat No contest za ilegální koleno, taky by chtěl jedno dostat od rozhodčích v budoucnu do kapsy jako eso, kdyby náhodou. Nakonec sem si užil jen Aliskerovu demolici a patní přetah po Volkanovskeho hlavě. Co se týče dalšího krasavce Chimaeva. Zápas byl atraktivitou o ničem. Když už cítil, že Usmana neutáhne alespoň válel a kontroloval jak jen to šlo. Škoda, že ho tam Nigeriec víc neseknul. Takhle si jde nyní již občan UAE pro titul střední váhy, kontrolovací dispozice k tomu má a Dannovi dojede hypetrain do stanice. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Paulo Costa utrpěl infekci lokte, která si vyžádala operaci a byl tak nucen odstoupit ze svého zápasu proti Khamzatu Chimaevovi. Nahradil ho Kamaru Usman. (ActionMike)
  • Charles Oliveira utrpěl v tréninku tržnou ránu na obličeji a musel odstoupit pouhé dva týdny před zápasem. V hlavním zápase večera ho nahradil featherweight šampión Alexander Volkanovski. (ActionMike)

Reklama

Reklama