Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Švédy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to měla být komedie nebo ne, jako by se Chan nemohl rozhodnout. Ze začátku se snaží o vtipy a v průběhu filmu se zase snaží o vážnost. To působí velmi podivně. Nejhorší asi je že se mi nelíbila ani akční scény a to už je co říct. Při výbuchu elektrárny sem se musel smát těm nepovedeným trikům no a ten konec (plán "B") mě taky dostal. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Akční komedie s tím nejlepším (a nejhorším). Přesně ten Jackie Chan, jakýho si pamatuju. Po čtyřicítce začal točit ty nejznámější filmy a mě to baví. Jeho kaskadérské kousky jsou skvělý, do akčních scén dodává přesně ten vtip, jaký mám od něj rád a vyhledávám ho. Příběh je samozřejmě legrační, stejně jako záporáci, ale Jackie to v pohodě utáhne. Bavilo mě to celou dobu a nemám vlastně důvod tomu dávat průměrný 3. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Chanův standart, který ale na jeho jiné kousky ze stejného období (RACHOT V BRONXU, BLESK, TERČ) trochu ztrácí. První pořádné akce se dočkáme až v půlce a první pořádné chanovské bitky až po dvou třetinách filmu! Jinak je ale akce na tradičně vysoké úrovni (minimálně sešup po střeše mrakodrapu utkví) a ani zbytek s pár dobrými gagy vysloveně nenudí. Bohužel v tomto roce odstartovalo Jackieho hollywoodské období plné KŘIŽOVATEK a podobných konin, prokládaných slabými odskoky do Hongkongu (INSTINKT LOVCE, AGENT Z HONGKONGU). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená komedie s křovákem Jackiem, hledajícím svou minulost. Nechybí jeho povedený strýček a uječená přítelkyně. Choreografie soubojů je opět perfektní, vyzdvihnout musím ten na střeše budovy v Rotterdamu. ...teď už jenom zbývá zmáčknout ENTER a peníze putují rovnou na Váš účet...fond Zachraňte děti:-)70% ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je hlavně hodně humoru a dost soubojů. Příběh mě nenadchnul, zdál se mi totiž moc protažený. Zvláště se mi líbila scéna, kdy Jackie ošetřuje zraněného závodníka a opravuje rozbité auto, přitom předstírá, že je křovák. Co se týče poslední bojové scény na střeše mrakodrapu, tak jsem slyšel několik názorů, že je moc dlouhá atd.... Podle mého názoru tento soubj patří k nejlepším, které jsem kdy viděl. Celkově to je docela podařený film. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • O bojovou choreografii se postarali protagonisté Jackie Chan a Bradley James Allan. (ČSFD)
  • Yuki (Mirai Yamamoto) nosí ve filmu hodinky značky Casio, model G-Shock. (Jizni Tlapa)
  • Počas scény bitky na streche mrakodrapu bol Bradly James Allan nahradený doublom Ronom Smoorenburgom. (Peter-1307)

Reklama

Reklama