Reklama

Reklama

Práce jako každá jiná: Nizozemsko a Německo

(pořad)
  • Jižní Korea Risque Business: The Netherlands and Germany
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Talk-show
Jižní Korea, 2024

Účinkují:

Si-kyeong Seong

Obsahy(1)

Šin Dong-jup se Sung Si-kjongem na vlastní kůži i v otevřených rozhovorech odvážně zkoumají kulturu sexu v Nizozemí a Německu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Šin se Sungem jsou úžasná dvojka a tentokrát mě série bavila hlavně kvůli nim, ne tím, co odprezentovali. Líbilo se mi, že sami byli příkladem toho, jak poznáváním odlišností a snahou je pochopit vzniká tolerance vůči nim, ale bohužel jsem narazil na svoje limity. Vše, co tam ukázali, respektuji (sám slovo "tolerovat" nepoužívám, protože mi to nepřísluší), ale většina z toho mi sympatická nebyla. Nebyl jsem ani pyšnej na to, že se asijští moderátoři při rozhovoru s frivolní berlínskou technomládeží v těch genderech úplně ztráceli. I mně více sedla slezina zralejších matadorek masturbace. Ale zase zralé dominy mě nedokázaly přesvědčit, že BDSM je něco hlubšího, ne jen trapné sexuální hry. O něco lépe si vedly (ne)blaze proslulé amsterdamské nevěstky, ale nedá se bez výhrad přijmout argumentace typu: "Moje sestra je zahradnice, já jsem sexuální pracovnice. Nevidím v tom rozdíl." Ani se nedá úplně ocenit, že je v Nizozemsku (bezpečně) pase stát. Nejhorší myšlenky mě napadaly u polyamorních vztahů, zvláště u toho, kde byla typická fag hag se dvěma hošanama. I když jim už kvůli dětem fakt přeju, aby jim to vydrželo. Nakonec mi byli nejsympatičtější naturisti, protože dělali něco pro své zdraví fyzické (otužovali se) i psychické (zbavili se "sexuální objektivizace" druhých lidí a mindráků z toho, jak vypadaj sami). Na další sérii se těším, ale taky si nedokážu představit, která země je ještě otevřenější, když mi přišlo trefný, jak moderátoři zhodnotili divadelní představení se sexem naživo: "Tohle je konečná. To nepřekonáme." // 62% (ale pořád 4* kvůli zábavným průvodcům) ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

V jednotlivých epizódach zaujímavé témy. Čo tomu uberá je, že napriek tomu, že sondy do týchto tém nie sú bežnou látkou dokumentov dostupných pre masy, ostáva len pri povrchu a nedáva si ambíciu naozaj skúmať, priniesť nejaké poznanie a naozaj spovedať rôznych hostí a účinkujcich. Moderátori sú na druhú stranu sympaťáci a taký popularizačný štýl im s ich zmyslom pre humor sedí. ()

Reklama

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno