Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vlak najednou zastaví ve sněhové bouři a vagónem zazní pronikavý výkřik. Mezi cestujícími je i autor detektivek, který má hned co řešit. (Netflix)

Recenze (4)

gggggg 

všechny recenze uživatele

Síce pekná dobová detektívka, ale strašne prekombinovaný dej, veľa postáv a ich nelogické konanie. Tvorcovia chceli do iba jednej hodinky natlačiť toho strašne veľa a tak som sa strácal aj v deji, aj v rýchlych a stále nudnejších dialógoch. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Spisovateľ detektívok rozpráva kriminálny prípad spolucestujúcej a zároveň sa stáva vyšetrovateľom vlakového zločinu. Samotný príbeh ani spracovanie nie je nijako oslnivé, výhodou je veľmi striedma stopáž. Prvá recenzia. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

30% — Bylo to takové příliš ... naivní. Zápletka překombinovaná a chování postav (jak klaďasů, tak záporáků) dosti nepravděpodobné. Zpracováním mi to připomnělo film Záhada modrého pokoje (1933), který byl ale natočen téměř o dvacet let dříve. To takový o pět let starší 13. revír (1946) je rozhodně uvěřitelnější a kvalitnější detektivka. I přes stopáž něco málo přes hodinu jsem se ke konci už začínal trochu nudit. Zpověď umírajícího mi pak přišla už značně „šestáková“. Jako kuriozitka pro srovnání, co se před sedmdesáti lety také točilo, to je však naprosto postačující. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama