Reklama

Reklama

Jungle Jitters

všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1938, 8 min

Režie:

Friz Freleng

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Podomní prodejce se snaží nabízet své zboží u jednoho afrického kmene. Místní obyvatele však nezajímá ani tak zboží, jako samotný obchodník. Chtějí si ho totiž uvařit k snědku. (HellFire)

Recenze (5)

ripo 

všechny recenze uživatele

Podomový obchodník ponúka svoj tovar primitívnemu černošskému kmeňu ľudožrútov v Afrike . Odmenou mu je kotol s vriacou vodou ... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Nabízet kanibalům vysavač není nejlepším marketingovým tahem obchodního cestujícího. Divoši si ze zdvořilosti prohlédnou toustovač, vyzkouší si lampičku ke čtení novin při vykonávání velké potřeby, ale předmětem jejich zájmu je pouze to, co má prodávající pod oděvem. Proto je třeba rychle připravit vařící lázeň doprovázenou zvukem, který vydávají olizující se hostitelé při broušení příborů. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Krátka rozprávka o podomovom obchodníkovi a jeho ťažkostiach medzi kanibalmi. Scéna výstupu na palmu pomocou gumených WC zvonov nemá chybu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V dnešnom svete by takáto rasistická rozprávka plná predsudkov o tom že vraj existovali kmene kanibalov a že údajne boli uskutočňované ľudské obete nemala šancu uspieť...no treba však dodač že nielen v dnešnej dobe. V krátkom popise na jednom z youtube kanálov sa uvádza že v roku 1968 bola táto rozprávka radov pre vysielanie stiahnutá z obehu. Či je to pravda alebo nie po tom pátrať nehodlám, avšak rok 1968 a Martin Luther King by rozhodne mohli vyústiť k tam nezmyselnému rozhodnutiu poslať túto inak celkom zábavnú rozprávku pod zem. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Podomní prodejce se vydá nabízet své zboží kanibalům, ti ho zajmou, ale jejich náčelnice se rozhodne s ním oženit. Vtipná je scénka, kdy raději skočí do kotle, než by tak učinil. ()

Reklama

Reklama