Reklama

Reklama

Scaredy Cat

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1948, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Prasátko Porky a Sylvester se nastěhují do nového domu. Když ale nastane noc a je čas jít spát, Sylvester se neustále snaží dostat k Porkymu do postele, protože se bojí spát sám v kuchyni. V domě totiž straší. (HellFire)

Recenze (4)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Porky a Sylvester nechtěně v domě hrůzy, kde jim hrozí smrtelné nebezpečí doslova ze všech stran a směrů. Porky je pochopitelně dost skeptické, zato Sylvester se bojí až na půdu. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Občas nechápu, proč jsou oddělovány díly některých seriálů. Nádech stále stejný a jedinou obměnou je fakt, že Sylvester je pro jednou klaďák. Člověk se pobaví přibližně stejně, jako u ostatních dílů, a tak by snad mohly být všechny na jedné hromadě. Být Doraemon (cca 1787 dílů) rozdělen stejným způsobem, tak se na csfd nikdo nevyzná. ()

kikinozka 

všechny recenze uživatele

Skvělé spojení Porkyho se Sylvestrem. Porky už byl "za zenitem", ale postava je to výborná a stále má co nabídnout. a myši nesoucí kočku na popravu jsou geniální. :) Naslund: Toto v žádném případě není seriálový díl, ale normální krátkometrážní film, který má svou vlastní kategorii při Oscarech. Spojit je zde do jednoho by byl holý nesmysl. ()

Reklama

Reklama