Reklama

Reklama

Záškodník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Bratři Angelo a Paulie žijí celý život v Brooklynu, odejdou z klubu, kde pracovali jako číšníci. Znechucení svým šéfem a zákazníky, kteří se k oběma chovali jako ke sluhům. Mezi jejich pravidelné hosty patřil všeobecně respektovaný člen místního podsvětí Santo. Jeho luxusní způsob života Angelo po celá léta obdivoval. Oba bratři si půjčí peníze a vybudují si vlastní klub. Po menších problémech zisky začínají růst. O jejich úspěchu se dozví samotný Santo a navrhne oběma menší obchod. Syn Santy má však k jejich spolupráci velké výhrady... a začíná krvavý boj... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

genetique 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý veľmi zaujme pri sledovaní, no viackrát ho vidieť chcieť nebudete. Veľmi príjemné filmové potešenie s neamerickým záverom. To je ono, od filmu nič nečakáte a dostanete dvojitú porciu. Opäť jeden z návodov ako sa stať mafiánov. Opäť jeden z tých, čo vykresľujú vzostup mladíka z chudoby až k peniazom. Navyše zaujmú neznáme tváre. 75%. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný film, ktorý vypráva príbeh dvoch bratov ako sa vypracujú z nuly až na vrchol. Kedže v posledných rokoch takéto filmy o talianskej mafii už nevidieť tak celkom poteší fanušikov žánru. A musím uznať že ma dosť prekvapil koniec. ()

Reklama

Reklama

Reklama