Reklama

Reklama

Sametové sny

Obsahy(1)

Laura (Kathy Shower) je úspěšná spisovatelka erotických novel. Velkou inspiraci pro právě vznikající román jí poskytuje milenec Paul (Brett Halsey), nebezpečný muž propadlý hazardu, který se živil jako pilot najímaný na špinavou práci. Beznadějně zamilovaná Laura se snaží Paulovi splnit jeho zvrácené fantazie a čím dál více se tak zaplétá do zničujícího vztahu, kde se její poetické sny začínají mísit s krutou realitou. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Dějově zmatená soft eroťárna střihu těch, kterými Nova zásobovala v 90. letech sobotní televizní večery. Česká verze má skutečně zde uvedenou minutáž, domnívám se, že právě zběsilý střih mohutně přispěl k chaotickému ději. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Zlaté období sedmdesátých let a italského erotického filmu. Tato slátanina se snad ani erotickým filmem nedá nazvat, několik scén s odhalenými ňadry a kašírovanou souloží je málo i na odlehčený soft erotický film. Děj filmu je hodně ubohý, otřelý a nezajímavý. Kolik už tu bylo fantazií o sexu zakomplexovaných žen, ale i mužů. Podobný film má přinést zajímavé podívání, ale zde kromě "špuntíků" hlavní představitelky, není nic k vidění. ()

Reklama

Reklama