Reklama

Reklama

Private Gold 28 : Tatiana 3

všechny plakáty
Pornografický
Francie, 1999, 135 min

Obsahy(1)

Na Icecrownském zámku se svěří markýzova služka pradleně s tím, co se o svém pánovi dozvěděla. Po bouřlivé hádce opouští markýza a její dcera zámek a zanechávají za sebou strážcům příjemné vzpomínky. Markýz, zamilován do Tatiany, si vybíjí svůj vztek na poddaných, zatímco chytrá Tatiana může díky svým šikovně vydělaným penězům uprchnout z bordelu, aby se vrátila k muži, kterého miluje, Thierrimu. Nic však není tak, jak by si představovala a musí odolávat četným nesnázím a utrpení. Nakonec zklamaná Tatiana končí v náručí muže, kterého nejvíc nenávidí, ale který s ní přesto zachází jako s princeznou, markýze z Icecrownu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší diel ako prvé dva, ale s prižmúrenými očami dám 4*, ako aj zohladnenie, že ide o trilógiu so súvislim dejom. ()

msroubek 

všechny recenze uživatele

"Sakra, co ty tu děláš..nemáš co na práci?!!" -"Už jdu pane!" -"Nene..počkej..Musim ted nutně najít něco, co by mě uklidnilo. Zvedni tu sukni, to mě snad uklidní..." ()

BGH 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus málo blondýnek. Ale jelikož jsem šermíř, nejvíc mně rval srdce ten konec...tragédie invalidních poskakujících kozlů měl představovat asi šermířský souboj. Ať se pánové radši dál drží svého "nástroje", s chladnou ocelí jim to opravdu nejde:) ()

Reklama

Reklama