Reklama

Reklama

Další příběhy sexy policistek z úspěšné americké filmové komedie VICE ACADEMY. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Takže se budu opakovat... Stejně jako u prvního dílu se jedná o trapnou a nudnou kokotinu, která mě naprosto odradila od dalších čtyř dílů... Původně jsem chtěl dát dvě hvězdičky, jednu za levou Linneinu bradavku, druhou samozřejmě za tu pravou, ale to bych lhal sám sobě, je to tak špatné, že ani luxusní kozičky tuhle zrůdnost nezachrání... Odpad... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná, infantilní céčková sračka a jeden z mnoha titulů parazitujících na úspěchu POLICEJNÍ AKADEMIE (a robopolicistka BimboCop paroduje o rok staršího ROBOCOPA), ale ani zdaleka nedosahující její úrovně. Režisér a scenárista Rick Sloane který má celou šestidílnou sérii VICE ACADEMY na svědomí by se měl učit od Jima Wynorského, jak natočit správně lechtivou a zábavně blbou ultralevnou taškařici, viz. SOUBOJ SE SMRTÍ. O tom že nikdo ze zúčastněných neumí hrát se ani nemá cenu šířit, takže jedna hvězdička za přítomnost béčkové královny, roztomilého diblíka Linney Quigley, která v závěru (jak je jejím dobrým zvykem) ukáže i se svou kolegyní kozy. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Miami Vice v ženském provedení. Tyhle dvě policistky vystupující pod přezdívkami Velká dychtilka a Celonoční pěchovačka připomínali spíše prostitutky než policistky. Blbina, ale lehký úsměv na rtech jsem měl po celou dobu. Na policii zazvoní telefon: “Pomoc!!, nějaký muž je u mého okna“ a policistka na telefonní ústředně odpoví: „jestli je pěknej, poznamenej mi jeho číslo“ a zavěsí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama