Tři králové

• Francie

Rois mages, Les

Komedie / Fantasy

Francie, 2001, 97 min

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $11,702,020(17.6.2010)

Tenhle film sem pustil jen tak a ona z toho vylezla docela dobrá komedie. Příběh sice neni moc originální, ale o to víc je zábavnější a vsichni tři králová jsou naprosto skvelý. Sice to trošku ke konci už ztrácí dech, ale i tak to bylo celkem milý překvapení a rozhodně nelituju, že sem si to pustil.(14.1.2007)

Oddechová evropská komedie vhodná na nedělní odpoledne. Dobře se u ní pobavíte a za pár dní si na ni už ani nevzpomenete.(3.1.2011)

Sranda. Tahle komedie se svými vtipy trefila přesně do mýho vkusu + má oblíbená arabská hudba, paráda. 78% [únor 2007](11.2.2007)

• lakikaki

Nápad sa mi zdal celkom originálny, ale prevedenie sa mi už príliš nepáčilo. Je tu príliš veľa vtipov (každú minútu minimálne jeden), ktoré ale nie sú takmer nikdy vtipné. Nahlas som sa zasmial raz, ale na komédiu sa mi to zdá primálo. Navyše mi pripadalo posledných 20 minút vyslovene stupídnych a konečné rozuzlenie bolo, akoby ho vymyslelo 10-ročné dieťa. Dávam 2,5x*, ale ta pol hviezdička patri len a len tomu vtipu s černošským bodyguardom. :)(9.1.2007)

Zo začiatku to vyzeralo ako v pohode komédia ala Návštevníci, ale cca od druhej polovice som už prestávala chápať o čo vlastne ide a nebolo to už ani veľmi vtipné. Akoby niekto nevedel ako to vlastne ukončiť a vymyslel si nejaké úplné bludy.(11.10.2005)

Jedna s nejorginálnějších komedií součastnosti(11.6.2010)

Můj nejoblíbenější francouzský film, moc vysílán ale není, což je škoda. Přepočítávání na McDonaldy je geniální, situace jsou vtipné, všichni tři králové jsou velmi sympatičtí. Vážně povedená komedie.(18.11.2011)

První půlka za 4,druhá za 3(10.8.2009)

Vtipná komedi, kterou táhnou výkony králů, pohodová oddechovka(7.2.2007)