Reklama

Reklama

Hum Tumhare Hain Sanam

  • Indie हम तुम्हारे हैं सनम (více)

Obsahy(1)

Gopal (Shahrukh Khan) se rychle přestane vztekat, že se nechce ženit, když zjistí, že mu vybrali za nevěstu Radhu (Madhuri Dixit) - jedinou dívku, kterou kdy miloval. Jenže po svatbě náhle zjišťuje, že Radha nepatří tak docela jenom jemu. Obětavě se stará o mladšího bratra a také je na jejích radách a péči téměř závislý Sooraj (Salman Khan), její přítel z dětství. Gopal marně bojuje o romantické chvilky s vlastní ženou v domácnosti, kterou navíc ještě doplňuje jeho sestra a dědeček. Nevinná Radha vůbec netuší, že neustálé Soorajovy telefonáty značně jitří Gopalovu představivost, která nakonec propuká v žárlivé scény. Teprve když ji Gopal prakticky vyžene z domu, uvědomuje si Radha, jak byla slepá. Zjistí někdy Gopal vůbec, že o její lásce pochyboval neprávem? (Gaja Gamini)

(více)

Recenze (7)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená studie žárlivosti, která z nenápadných náznaků naplno propukne v dojemně a přesto výhružně zahraném monologu SRK. Na jeho postavu je soustředěná hlavní pozornost, ostatní více méně slouží k tomu, aby přidávali polínka pod jeho spalující pocity méněcennosti, vzteku a odvržení. Nejprve šťastný muž kolem sebe najednou vidí samé důkazy podvádění a je fakt, že manželka jakoby mu je snad podsouvala schválně. Každý podvádí každého. I když sekretářka připomínající Ginu Lollobrigidu ze secondhandu si za své nepokryté návrhy, vzhledem k bezútěšnému stavu svého manželství, zasloužila více pochopení. _____ Ve filmu je ale spousta věcí zbytečných, jen zdržují a překážejí. Zbytečný byl dramatický začátek se ztrátou rodičů a rozpadem rodiny – to v ději nemělo vůbec žádný význam a šlo to vyřešit jinak. Navíc byla i postava mladšího bratra-budižkničemy, stejně jako jeho obdiv v jakémusi herci. Scénář to pak nijak nerozváděl, ani to do něj nepatřilo. Hrdinova sestra tam taky jen tak postávala a zírala, i bez ní by se příběh úplně obešel. Finále bylo moc masové, v psychologickém filmu by se mi mnohem víc líbilo komorní zakončení jen s hlavní dvojicí. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Madhuri v nezavidenihodne pozici mezi zarlivym psychopatem SRKem a nablblym Salmanem. Chudak zenska. Ale teda se SRKem na sebe maji v tomhle stesti. Pokud to mela byt nejaka hommage Anjaamovi, tak to ponekud nevyslo - z obou filmu se zveda kufr, ale v Anjaamovi zcela zamerne, tady v tomhle veledile maji snad naopak tvurci dojem, ze je to nejak romanticke ci co…brrr, pravy horor. ()

Reklama

salfa72 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že romantické filmy moc nemusím, ale z nějakého nepochopitelného důvodu mi romantické filmy z Asie většinou nevadí. Možná to bylo těmi indickými kráskami (ať už šlo o Madhuri Dixit, nebo o Aishwaryu Rai Bachchan), vždy bylo na co se dívat (třeba ta scéna ve sprše), navíc v hlavních rolích dva slavní Khanové (Salman a SRK), dalším plusem jsou písně, kterých je zde hned několik a všechny jsou moc pěkné. Když tomu připočtu i zmínku o Amirovi a xy odkazů na legendárního Amitabha, co víc by si mohl fanoušek Bollywoodský filmů přát? ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem se už potýkám dlouho. Když jsem s Bollywoodem začínala, tak jsem ho nezvládala. Bylo toho jednoduše příliš - fenomény Madhuri Dixit, Salmana, SRK, hostující Aish a pak ten divný retro vzhled, který způsobila příliš dlouhá produkce. Četnost různých odkazů, portrét Amitabha v centru dění... a mnohem víc. Dneska už si pro změnu cením právě té hvězdné konstelace (Aish a Madhuri společně excelovaly v Devdasovi, Aish v té době chodila se Salmanem a SRK je zkrátka King Khan). A ačkoli už asi nikdy nebudu vyhledávat bollywoodská 90. léta, už se mi s nimi vyrovnává mnohem lépe. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Všetko to vyhral Shahrukh! Na plnej čiare. Vo všetkých troch polohách bol dokonalý (zamilovaný, komický aj psychopat). Salman ma tu ale o svojej hviezdnosti 3x nepresvedčil. Pričom priestoru mal dostatok... a celkovo to vypálilo trochu do stratena. Videl som to nedávno, ale na pointu si už sotva spomínam. Ale spomínam si na pocit, že som sa chvíľami slušne bavil :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama