Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Recenze (55)

Mikah 

všechny recenze uživatele

Koncertů LP jsem už viděla bezpočet, avšak Live in Texas pro mě vždy bude vybočovat. Vzpomínám, kdy jsem toto DVD viděla poprvé – bylo to v mých jedenácti letech s nejlepší kamarádkou, obě obrovské fanynky Linkin Park a první DVD LP v našich rukou. Byl to nepopsatelný zážitek, který jsem toužila prožívat znovu a znovu... ♥ ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina mojich rovesníkov, aj ja som miloval v detstve Linkin Park a vlastne ich milujem doteraz, až na ten omyl s Jay-z-im. Live in Texas je perfektný koncert, dynamický a plný energie, ako väčšina ich albumov- hlavne meteora, kráľ albumov. PS: Ak ešte niekto niekedy povie Linkink Park, tak ho zastrelím vzduchovkou :D // Odporúčam: Papercut, Pushing Me Away,One Step Closer, A Place For My Head a potom tie ostatné...9/10 ()

Reklama

AngelG 

všechny recenze uživatele

Od kdy jsem tuhle skvělou skupinu začala poslouchat, tak na to si ani nevzpomenu, protože už je to opravdu hoodně dávno.. LP pro mě navždy budou představovat moje dospívání a jednu z nejlepších kapel vůbec..! Chesterův hlas prostě nemá obdoby a zpívat na živo, tak jak to dokáže on, je docela dost neuvěřitelný výkon.. ()

Majo911 

všechny recenze uživatele

Hodnotit koncert oblubenej kapely 3* asi prekvapi, ale kedze som bol na dvoch koncertoch LP a videl som ich nespocetne monozstvo tak si dovolim povedat ze Texas je asi najhorsi koncert aky som od LP videl. Odohrali si sice co mali ale nudne publikum ake som este nevidel, ved co aj cakali ked robili predkapelu Limp Bizki a Metallice. Pre porovnanie odporucam pozriet koncert Rock am Ring 2004. Zbadate rozdiel. ()

Vica 

všechny recenze uživatele

Ten pocit energie čo do mňa naleje ich hudba je nezamenitelný. Cestu k ich konkrátnemu a jedinečnému štýlu hudby som si vyšlapala dosť dlhú, ale stojí za to, pretože každá časť ich samotných do toho niečo dáva a výsledok je brilantný. Volila som dosť silné slová, no ich hudba si to zaslúži. Koncert z Texasu je výborný, určite by tomu viac pridalo na atmosfére menej svetla. No celkovo kamera výborná aj samotní protagonosti. V čele stojí Chester Bennington, ktorý navodí tú správnu atmosféru a dovolí vám aby ste sa na chvílu cítili akoby ste tam skutočne boli. ()

Zajímavosti (4)

  • Linkin Park: Live in Texas je první oficiálně vydaný záznam koncertu kapely. (navabaca)
  • Záznam koncertu byl 18. listopadu 2003 vydán jako CD/DVD, přičemž DVD obsahuje 17 skladeb, zatímco CD pouze 12. Rozdíl je také v seřazení skladeb. (navabaca)
  • Koncert je netradičně sestříhán ze dvou vystoupení, která proběhla v americkém Texasu v rámci turné „Summer Sanitarium“. První koncert se konal 2. srpna 2003 v Houstonu na stadionu Reliant Stadium a druhý 3. srpna 2003 v Irvingu na stadionu Texas Stadium. (navabaca)

Reklama

Reklama