Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Recenze (55)

Siri69 

všechny recenze uživatele

Staří dobří Linkin Park !!! Chester ještě s nádechem punku. Mike,Brad a Rob ještě velcí skejťáci. Phoenix jako namakanej plešoun s baskytarou v ruce. Jen u Joea mi příjde že se do dneška nezměnil... Od začátku do konce je to super show s těmi nejlepšími starými songy !!! Jako fanoušek téhle squadry super hudebníků a super lidí nemůžu dát jinak než 5* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Linkin Park, Linkini, Lpčka a dalších x přezdívek pro tuhle boží kapelku, která vznikla v roce 1996 a doteď se poslouchá více než dost. Live in Texas má skutečně pestrý a velmi povedený seznam skladeb a fanoušek by těžko mohl nějaké skladby vyčítat. Koncert vybíral z dvou studiových alb Hybrid Theory a Meteora. A vybral skutečně pestré kousky. To bylo k té lepší stránce. K té horší pouze to, že prostřihy jsou příliš rychlé a někdy zbytečné. Dále jsou tam ukázky ze zákulisí, které bych předněji uvítal do nějakého videa "Making of" nebo "Behind LP". A taky, že nějaké záběry jsou nejen zbytečné, ale dokonce špatné či příliš rozmazané. Koncert vcelku působí skvěle, bohužel občas jako skutečně dvd kapely a ne koncert jako takový. Oblíbené skladby : Numb, From The Inside, In The End, Crawling a Place For My Head. ( 91 procent ) ()

Reklama

savage3303 

všechny recenze uživatele

Are you ready? Linkin Park to hovorí už samo o sebe. Pesničky plné energie, kt. sa prenáša aj na mňa. Ja som si to skvelo užil. Dobré zábery nie len z pódia. Koncert vygradoval do záveru kde spravili chlapci výbornú šou. Už sa neviem dočkať kedy si to znovu zopakujem a takisto sa teším na ďalší koncert tejto úžastnej skupiny. 4*. ()

DansteR 

všechny recenze uživatele

Koncert jak má být. Jediná škoda, že není odehrán večer, kdy by vyšly najevo i světelné efekty. Ovšem koncert kapely, která začala úplně s něčím novým (nu-metalem) se dostala až sem a to pokračuje ještě dál. Parádní vypalovačky ve stylu, který nejde ani definovat. Bomba. Jako fanoušek hold musím dát 100% ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Koncertů LP jsem už viděla bezpočet, avšak Live in Texas pro mě vždy bude vybočovat. Vzpomínám, kdy jsem toto DVD viděla poprvé – bylo to v mých jedenácti letech s nejlepší kamarádkou, obě obrovské fanynky Linkin Park a první DVD LP v našich rukou. Byl to nepopsatelný zážitek, který jsem toužila prožívat znovu a znovu... ♥ ()

Zajímavosti (4)

  • Záznam koncertu byl 18. listopadu 2003 vydán jako CD/DVD, přičemž DVD obsahuje 17 skladeb, zatímco CD pouze 12. Rozdíl je také v seřazení skladeb. (navabaca)
  • Členové kapely museli na obou vystoupeních nosit stejné oblečení, aby nebyl příliš patrný rozdíl mezi vystoupeními. (GreatestFan)
  • Koncert je netradičně sestříhán ze dvou vystoupení, která proběhla v americkém Texasu v rámci turné „Summer Sanitarium“. První koncert se konal 2. srpna 2003 v Houstonu na stadionu Reliant Stadium a druhý 3. srpna 2003 v Irvingu na stadionu Texas Stadium. (navabaca)

Reklama

Reklama