Reklama

Reklama

Eurythmics v klubu Heaven

(koncert)
  • Velká Británie Eurythmics: Sweet Dreams
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1983, 62 min

Režie:

Derek Burbidge

Hrají:

Annie Lennox

Obsahy(1)

Skupina Eurythmics odstartovala svou kariéru vydáním alba "In the Garden", ale zásadní zlom přišel po vydání další desky "Sweet Dreams (Are Made of This)" v lednu roku 1983. V témže roce kapela odehrála koncert ve vyhlášeném londýnském klubu Heaven, který se stal základem koncertního filmu režiséra Dereka Burbidge. Mimo samotného koncertu s efektní světelnou show, dílo obsahuje i klipy k písním "Love Is A Stranger", "Who's That Girl" a "Sweet Dreams". (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

lioncel 

všechny recenze uživatele

mám je rád .. mají zajímavá hudební videa .. ale především je zdobí naprosto dokonalý precizní zvuk při poslechu ze všech jejich cd – a to mi zde hodně schází .. na jiném místě, při jiném provedení, okamžitě přidávám ** ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá záležitost. Koncert plus videa z doby, kdy Eurythmics měli jeden hit, ale už dost materiálu na koncert. Je to sonda do dost neznámých vod ve kterých tato popová legenda plula na začátku své existence. 80% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Koncert na Ceske televizi Artu kultovni kapely. Do klubu Heaven by mi nepustili. V Britanii sekurity u vstupu delaji selekci a pousti jen lidi, co zapadnou do atmosfery vecera. Tedy mlade, krasne, vzdelane, slusne a chapave. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Britští Eurythmics, jak si je asi všichni chceme pamatovat až do smrti. V podstatě přesně to syrové, co od nich chceme slyšet, bez nějakých velikých efektů, syntetizátorů a podobných hovadin. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama