Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(více)

Recenze (160)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Krásny film, ktorého romantické naťahovačky s pribúdajúcim časom začali pomaly kaziť dojem (a strhávať percentá) "čistoty citov". A tento krát aj prehnaná posadnutisť klasickou hudbou môže za to, že zaokrúhľujem (aj cez tradične mocný finiš) nadol. 70% za melodramatický milostný trojuholník, ktorý sa bez problémov zaobišiel bez intrík a negatívnych emócii. Z Kwakovej "milostnej trilógie" pre mňa najslabší kúsok. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Film mě tedy nedojal, nějak u mě nezafungovala chemie mezi hlavními představiteli... Co oceňuji jsou moc milé komické scénky, taková slušnost a ostýchavost v rodících se vztazích nám servírovaných a pěkné prolínání mezi těmi dvěma příběhy... kdy mi tedy z minulosti přišel mnohem silnější... Právě díky tomu, že se ve filmu prolínají dvě příběhové linky, se film ani moc netáhne a nenudí, ale ten konec mi přišel dost znásilněný a takový umělý... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Korejci mají pro romantické filmy opravdu cit. Dokazují to i režisér pro mě naprosto bezkonkurenční "My Sassy girl" tímto snímkem, který v sobě skrývá hned dvě romantické linie. Ta první je z přítomnosti a pojednává o mladé dívce, která za svojí kamarádku píše milostné e-maily jejímu příteli, kterého však miluje i ona. Mezitím se jí podaří najít deník svojí matky, která před lety zažila něco podobného. První půlka je dokonalá a film přesně ukazuje vyjímečnost korejských romantických filmů. Hlavním hrdinům budete jejich lásku přát a věřit jí, což se u romantik z hollywoodské produkce moc často nestává. Bohužel je však film příliš dlouhý a tvůrci začnou příběh zbytečně natahovat. Rozhodně se však jedná o další výborný romantický snímek, který má výborné herce, krásnou hudbu a nakonec si přichystá i malé překvapení jak už jsme u filmů z korejské produkce zvyklí. Hodně silné 4*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

To nejkrásnější a zároveň to nejsmutnější, co jsem kdy viděl. Nemá cenu něco víc dodávat, úžasný love story s tim nejnádhernějším soundtrackem, co lze v podobných filmech slyšet a nadpozemsky dokonalá Son Ye-Jin v dvojroli z tohohle filmu udělaly jeden z nejlepších filmových zážitků, co jsem kdy měl. Nicméně je pravda, že si nedokážu představit, že by na mě Keullaesik dokázal se stejnou silou zapůsobit i napodruhý, ale koho to zajímá, první dojem byl prostě na absolutně to nejvyšší hodnocení, co existuje ()

zahadna 

všechny recenze uživatele

V posledných mesiacoch ma veľmi zaujala ázijská kinematografia, náhodou som objavila prvýkrát tento film a priam mi učaroval....a to nie len tento, je ich naozaj veľa a neskutočne sa mi páčia, strašne krásny, smutný, plný ozajstnej lásky a samozrejme dojímavý koniec, ja som sa od neho nevedela ešte dlho odpútať. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama