Reklama

Reklama

Fall in Love Like a Star

  • Čína Peng ran xin dong (více)

Obsahy(1)

Sing-jü (Yifeng Li) sní o tom, že se stane skladatelem, jeho přítelkyně Tchien (Yang Mi) zase touží být uměleckou agentkou. Sing-jü odjede do Anglie a Tchien, protože cítí, že ho brzdí ve splnění snu, se s ním po čase rozejde. Po letech se opět setkávají, ze Sing-jüa je slavná superhvězda a Tchien právě nastupuje v jeho agentuře. Sing-jü se ji za to, co mu provedla, rozhodne trápit, a proto si ji vybere za svou agentku. (LangiJ)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv je tato scénaristicky průhledná a klasická romance z prostředí hudebního průmyslu jednoduchá tak zaručeně funguje. Díky dvěma hlavním hercům, příjemné hudbě, dobrému technickému zpracování se vážně zabavíte. Už jsem to kdysi před nějakým časem psal v jednom komentu, že Yang Mi je v současnosti nejpilnější a nejdůležitější herečka mladé generace pevninské Číny, dře jako kůň (viz její filmografie, ne vždy má hlavní roli, ale na rozdíl od jiných uměla hrát už od začátku konstantně se zlepšuje). Je na ni radost pohledět, zejména, když jejím partnerem je klukovsky rozjívený Yifeng Li, který vypadá jako Hyeon Bin zamlada (tak před 10 let:) Lehký nadprůměr, který neurazí, naopak lehce nadchne, Tony Chan měl více zamakat na scénáři, ale jak říkám sympatické, životné postavy, dobré dialogy, nenudil jsem se, chtělo by to vytáhnout z námětu více originálních nápadů. Přesto film hodný archivace. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Je to docela příjemná záležitost, i když průměrná. Na YiFenga se určitě ještě podívám. Nedávno jsem narazila na tuto píseň https://youtu.be/-bYNhGwC4y8, pořád jsem si říkala: "Jak to, že mi ta píseň co tam hrají něco připomíná?" Takže hudebně doporučuji. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka s pěknou hudbou a sympatickou hlavní dvojicí. Čekala jsem trapnou komedii, kterých se v poslední době v Číně točí hafo, takže tohle bylo rozhodně příjemný překvápko. Jako komedie mi to moc nepřišlo, spíš romantika, přesto tam však pár úsměvných scén bylo a to především díky Li Yifengovi, který mě ve své roli zaujal. Přišel mi odněkud povědomý, takže jsem si trochu zagooglila a zjistila jsem, že ho znám z videoklipu s Yoonou, který se natáčel v Praze. Přeloženo. ()

Reklama

Reklama