Reklama

Reklama

Tichá pláž

Obsahy(1)

Škola končí a čtyři studenti se rozhodnou strávit začátek prázdnin na krásné opuštěné pláži. Před nimi leží širý oceán, volné dny plné slunce a objevování tajemství lásky a sexu. Žádný z nich netuší, že je čekají i chvíle hrůzy, která proniká až do morku kostí. Gary, Brad, Emily a Tracey se setkají s podivínem Zippem, ale to ještě neví, že strach je uvězní v síti jako bezbranné ryby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +no tak to rozuzlení bylo opravdu překvapující, no ale aspoň nějaký zvrat -špatná režie, toporní a nesimpatičtí herci, ze začátku nulová atmosféra/// Našlo by se tady hodně nedostatků. Jediný opravdu kloudný nápad je ta pointa v závěru. S takovou se člověk nesetkává každý den. Jinak je to ovšem divný film. Vše je divné, člověk se neorientuje, nechápe. Postavy se chovají hloupě a podivně, atmosféra je budována pomalu. Nedočkáme se ani žádné pořádného masakru. Vlastně žádného je přesnější termín a při tom dlouhém čekání na "něco" to dost nudí. Navíc na obálce je napsáno "horor se sexy mladými lidmi. Leda prd. Sexy určitě nejsou./// Celkem 24%/// ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový film Martina Murphyho s vycházejícími hvězdami australského filmu je příjemným překvapením. Horor působivě graduje atmosféru strachu, aniž by toho mnoho odhalil. V samotném závěru se ale časové roviny začnou prolínat natolik, že v tom máte pěkný herberk a pořádně nevíte, co se vlastně děje. Trocha vlastní interpretace ale také není na škodu. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Začneme pozitivy kterých film moc nemá. Krátká stopáž a celkem zajímavej námět. Tím výčet pozitiv končí. Vše je pohřbeno otřesným až amatérským zpracováním. Počínaje hereckými výkony konče prací kameramana. Škoda, protože pro tenhle typ filmů mám slabost a určitej potenciál aspoň co se týče námětu tady určitě byl. Za mě to jsou slabší 2hvězdy. Kdo by tomu chtěl přece jenom dát šanci ať to zkusí třeba mu to sedne víc. Na rok 2003 má film zatím jenom 398hodnocení takže jde nespíš o pozapomenutej snímek. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia mali očividne radi a jasne sa inšpirovali Texaským masakrom motorovou pílou - a to nie príbehom, ale formou. Surová, až dokumentaristická low-budget kamera, nemastní-neslaní občas prehrávajúci herci, Wolkgswagen van a v neposlednom rade i doslovne vykradnutá "železná" hudba. Narozdiel od Masakru ale postráda hutnú atmosféru, gore efekty a uspokojujúci záver. Dobrý pokus, ktorý bohužiaľ nevyšiel. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

" Toto miesto má svoje velké tajomstvo." Aké tajomstvo? Ešte ste nato neprišli? Nie povedz nám to. " Keď vám to poviem, budem vás musieť zabiť!" Amatérsky horor, ktorého do sračiek tiahnú mizerný herci. Celé sa to tiahne, dej je rozťahaný až nudí, všetko to je o dvoch dievčatách, ktoré sa snažia nablázniť dvoch chlapov. Skoro mi to pripadalo, že sa pozerám na telenovelu, ale hodina ušla a už sa dalo hovoriť o nejakej tej atmosfére, aj keď nie úplnej a vniečom to pripomínalo Blair Witch, kdežto Blair Witch je majstrovský kúsok a zrovnávať sa to nedá. Koniec už bol trošku nedotiahnutý, tak z nostalgie dávam 20 percent. PS: Žiadna brutálna vyvražďovačka sa nekoná! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama