Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (145)

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Animácia je hrozivá, charaktery postáv priam neznesiteľné, proste tak nejak si Nemci povedali, že do kina treba deti vytiahnuť aj na domácu tvorbu. Vo výsledku je to celé jedna obrovská šialená potvornosť, ktorá nemá hlavu ani pätu, akurát sem-tam ukáže, aké to celé mohlo byť, keby niekto tomu chudákovi zodpovednému za dva-tri podarené vtipy trochu povolil reťaz. A tie dve hviezdičky? Jedna je za poľovanie na krasokorčuliarov, druhá za stresovanie potkanov. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po Manituově botě přichází další ulítlá komedie "parodující neparodovatelné". V jádru jde o dost pofidérní film, působící jako maximálně zmodernizovaná pohádka, což chvílemi nedělá dobrý dojem. Na druhou stranu jsou tu však dost dobré hlášky a narážky. O animaci tady radši mluvit nebudu (měla značné rezervy), ale jelikož mám rád odjakživa přehnané a praštěné filmy, přidám z původně zamýšlených 2* na 3* (55%). ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $29,716,251║ Nič preborné sa v Európskej produkcii nekoná, teda aspoň to čo vyprodukovali v Nemecku pod dohľadom Michaela Herbiga. Stvorili taký chomolec Shreka, v podstate len hlavnú postavu prerobili na nejakého Yetiho a okolo toho nahádzali nejaké tie odozvy na známe filmy, len škoda že dohromady z toho nič moc nevyťažili a niektoré vtípky pôsobia až moc umelo či na silu. Ak by som to mal porovnávať zo špičkovým Pixarom musel by som siahnuť v hodnotený až na dno ale zas nebudem sebec a za snahu a nejakú ti stráviteľnosť dám aspoň to podpriemerné hodnotenie a verím že v budúcnosti sa tvorcovia polepšia aspoň čo sa Európy týka. /videl v kine: 40%/ ()

corona 

všechny recenze uživatele

Z komentárov som sa dozvedela, že inteligentní ľudia a milovníci historickej reality sa filmu majú vyhnúť oblúkom. To, že som blbec snáď rozchodím, o Elizabeth Bavorskej som prečítala asi všetko čo sa dá v slovenských knižniciach zohnať a na filme som sa super pobavila. Je to mierne fekálna paródia a je dobre, že si Rakúšania zo svojej histórie dokážu urobiť srandu, veď kde môžete vidieť odkazy na Moulin Rouge, Scratyho, Jacka Sparowa, King Konga a Marylin Monroe. Čo bol ale problém a film s tým nemal nič spoločné, bolo jeho zaradenie ráno v detskom bloku na veľkonočný pondelok, veď čo je animované je predsa pre deti, však Markíza? ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

SaY je asi nejujetější animák co jsem kdy viděl, určen je spíš pro dospělé, sexuální narážky a parodie na známé filmy neocení nejenže prcek, ale troufám si říci, že ani pubescent... Dávám za 4*, protože jsem se dobře pobavil, k mému překvapení se jedná o dílo našich západních sousedů a má to zatraceně slabé hodnocení na csfd...:-( Ufiknul bych tomu asi ještě 15minut a byl bych maximálně spokojen, slabá místa se přece jen najdou... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama