Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lee Byeong-gu je chudý mladík, který přišel o práci v místní továrně. Jeho matka, kterou tolik miloval, je po nehodě v komatu. Jeho dívka zemřela na následky zranění při pouliční demonstraci. Lee však trpí pocitem, že na planetu Zemi chtějí zaútočit vetřelci ze souhvězdí Andromeda. Lee vydedukoval, kdo je vůdcem těch, kteří jsou již mezi námi. Lee propočítal, že k útoku dojde při zatmění měsíce. Lee se rozhodl jednat.
Bohatý ředitel velké chemické továrny se po divném setkání v garáži s podivně oblečeným mužem, který mluvil něco o Andromedě, probouzí připoután k židli v podivném sklepení.....začíná tvrzení...proti tvrzení.... (Zrzunda)

(více)

Recenze (65)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Mým názorem je, že ne každý den musím strpět takovou pitomost jako tohle. Ten film mi byl odporný skoro od samého začátku, kdy 2 dementi unesou nevinného člověka, a pak ho 2 hodiny mučí. Plejádu zvrácenosti bych snad mohl brát jen jako agitaci za názor, že retardovaní lidé jsou nebezpeční (což nechci), tento fakt mi ale spolehlivě zabránil vidět jakékoli komediální prvky. A jestli jsem před koncem myslel, že snad mám jen špatný pohled... konec mě dorazil. Jen fakt, že jsem sem-tam viděl dokonce ještě horší fláky, zabránil odpadu... ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

skutocne gulas. spociatku clovek nevie na co sa diva, uz uz ked si mysli, ze vie, ako to bude pokracovat, pride nahla zmena atd. probklem je, ze s narastajucim casom sa tempo striedania zanrov zrychluje a nakonic nestihaju ani postavy ani divak. nastastie, temou je film tak divny, ze ako jeden z mala elektiktickych korejskcyh filmo ten eklektizmus je sktuocne potrebny a vyuzity, tak ako treba. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Krimi? Pribeh o sialenom vahovi? Parodia? Sci-fi? Drama? Z kazdeho trosku a predsa o niecom inom. Vydesi, pobavi, mozno aj znechuti a predsa nie samoucelne. Co je to? Jeden skvely originalny film, na ktory vas nepripravi nic, co si o nom do predu precitate a zarucene pre vas bude intenzivnym a nevsednym zazitkom. (8.8/10) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Opravdu super film který diváka protáhne všemi možnými žánry a subžánry tam a zpět, a to ještě tak plynule a nenuceně, že si to ani neuvědomí. Od začátku do konce se něco děje, všechno je zábavné, zajímavé a působivé. Pokud se máme smát, smějeme se na plný pecky, pokud máme být smutní, rozesmutníme se do naprosté hloubky. Navíc naprosto nepředvídatelné. Šíílené postavy, kapitola sama pro sebe. Fakt doporučuju všem, tohle si člověk užije!! ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

O Save the Green Planet jsem myslel (a i v počátku získal dojem), že to je taková sci-fi parodie. Ovšem, jak již zde bylo zmíněno, film často zcela mění žánr, což v divákovi vyvolá (IMHO) záměrný pocit nejistoty, nabádá ho k neustálému uvažování, přehodnocování, a tím mě velmi bavil celou dobu. Nevšední, ale povedený zážitek. ()

Galerie (66)

Související novinky

Reklama

Reklama