Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 19 (2014) (série)


Bez milosti 2. část (S19E10)

(epizoda)
  • Německo Ausgelöscht (2) (více)
Z natáčení  - Erdogan Atalay, Vinzenz Kiefer

Obsahy(1)

Semir a Alex chtějí dopadnout vraha Bonratha. Nový vrchní státní návladní, který zastupuje zraněnou Schrankmannovou, je z případu stáhne, protože jsou v něm příliš citově angažovaní. Oba policisté pátrají na vlastní pěst, vraha se jim podaří zatknout. Z vězení nabídne Semirovi a Alexovi výměnný obchod - pomoc při útěku za životy stovek lidí. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Z natáčení  - Erdogan Atalay, Vinzenz Kiefer

Recenze (5)

cloger 

všechny recenze uživatele

Jenny a Alex v objetí pod sprchou je pro mě jeden z nejsilnějších momentů seriálu. Vůbec díly s Alexem jsou pro mě asi top celé Kobry 11. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda začíná na pohřbu Bonratha, kde se pokusil opět zabít Jenny... "co chcete..?! - - - nechci nic, dělám jen to, za co jsem placený..." Tak ten vraždící policista byl teda fakt hustej, jak zastřelí každého koho potká :)) Naštěstí je na konec zabit... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na úvod druhé části dvojdílu potěší věrné fanoušky rekapitulace s původní hudbou, což je vzhledem k smrti Dietera takové hezké pojítko s prvními řadami. Záporák z tohoto dílu je určitě jeden z těch nejlepších v novějších dílech, a jeho cesta za osobní pomstou opravdu bourá mnoho morálních zábran. Jenny je tu sice chvíli dost otravná, ale i z toho se naštěstí brzo dostane. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama