Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 19 (2014) (série)


Bez milosti 2. část (S19E10)

(epizoda)
  • Německo Ausgelöscht (2) (více)
TV spot

Obsahy(1)

Semir a Alex chtějí dopadnout vraha Bonratha. Nový vrchní státní návladní, který zastupuje zraněnou Schrankmannovou, je z případu stáhne, protože jsou v něm příliš citově angažovaní. Oba policisté pátrají na vlastní pěst, vraha se jim podaří zatknout. Z vězení nabídne Semirovi a Alexovi výměnný obchod - pomoc při útěku za životy stovek lidí. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (5)

cloger 

všechny recenze uživatele

Jenny a Alex v objetí pod sprchou je pro mě jeden z nejsilnějších momentů seriálu. Vůbec díly s Alexem jsou pro mě asi top celé Kobry 11. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda začíná na pohřbu Bonratha, kde se pokusil opět zabít Jenny... "co chcete..?! - - - nechci nic, dělám jen to, za co jsem placený..." Tak ten vraždící policista byl teda fakt hustej, jak zastřelí každého koho potká :)) Naštěstí je na konec zabit... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na úvod druhé části dvojdílu potěší věrné fanoušky rekapitulace s původní hudbou, což je vzhledem k smrti Dietera takové hezké pojítko s prvními řadami. Záporák z tohoto dílu je určitě jeden z těch nejlepších v novějších dílech, a jeho cesta za osobní pomstou opravdu bourá mnoho morálních zábran. Jenny je tu sice chvíli dost otravná, ale i z toho se naštěstí brzo dostane. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama