Reklama

Reklama

Jue shi hao bin

  • Hongkong 絕世好賓 (více)

Obsahy(1)

Kit je bývalý policista, který dostane nabídku na práci jako bodyguard pro nemírně bohatého pana Fenga. Když ale projde všemi testy a práci dostane, zjistí, že nebude dělat bodyguarda přímo jemu, ale jeho rozmazlené dceři Jennifer. Ta navíc o žádném bodyguardovi nechce ani slyšet a tak musí Kit předstírat, že je její nový filipínský řidič Mario. (Raztubyl)

(více)

Recenze (6)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl před sebou složitý úkol. Musel splnit má vysoká očekávání, která jsem nabyl po přečtení Syslova komentáře. Je to taková komediální taškařice, která někdy byla až lehce přehnaná; čekal jsem vážně víc a hodnocení jsem viděl tak na 3*. O to lepší byl nenásilný, krásný konec, za který tu 1 navíc přihodím. 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nalhávat si, že je to něco víc, jen kvůli tomu, že to je z Asie, nemá moc smysl, takových komedii s téměř totožným příběhem jsou v americe tucty, nicméně musí se tomu nechat, že to nad nima vyhrává díky netrapnýmu a hlavně skvěle zábavnýmu humoru, kterej nikdy nesklouzne k teenagerovskej vtípkům a prostě se na to strašně dobře kouká, stejně jako na Gigi Leung ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jedna z nejlepších hongkongských komedií, které jsem měl tu čest vidět. Celé to stojí hlavně na výkonech hlavních představitelů, bývalého policisty (který musí předstírat že je filipínský řidič -) přerozmazlené přebohaté dcery miliardáře. Jistě už tu podobné pointy byly a jistě jde o naprosto oddaný žánrový film, ale přesto musím dát plné hodnocení, a to z jednoho jediného, prostého důvodu. Nemá chybu. Driving Miss Wealthy je prostě k popukání. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Komentáře ve mně vzbudily velká očekávání, avšak bohužel mi Juet sai ho bun nepřipadalo nijak originální, nezapomenutelné a ani zábavné. Připomínal mi lepší obyčejné americké filmy, které tak často můžeme vidět v naší televizi a slouží jen k zabití času, i když se v Juet sai ho bun nic vyloženě nevkusného neobjevilo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama