Malý indián

Patoruzito

Malý Indián

Animovaný / Muzikál / Dobrodružný / Komedie

Argentina, 2004, 72 min

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,782,751(28.5.2010)

Hezká pohádka o indiánovi z prostředí Patagonie.(22.3.2008)

• hiczech

Nevím proč, ale tenhle kousek mne příliš nezaujal. Nechci kritizovat to, že se tam i zpívá (španělština se mi naopak moc líbí)... ale v každém případě mám pocit že se toto dílko opravdu moc nezdařilo. Možná mi chyběly lepší, propracovanější dialogy nebo to bylo tou hrubší animací... Nevím. Prostě mi tento snímek moc nesedl. Ovšem nechci nikoho odrazovat. Bude se zcela jistě líbit těm, kteří mají rádi příběhy se šťastným koncem bez ohledu na způsob podání.(14.5.2005)

Pozor na DVD s tímto filmem od Intersonicu! Malé děti možná ztratí nit, protože písničky doplňující děj, nebyly přezpívány a zůstaly ve Španělštině. A když starším dětem pustíte titulky, kde písničky přeložené jsou, zase se vás budou ptát proč něco jiného postavičky říkají a něco jiného (občas i významově) se tam píše. Kromě toho mi přijde zhůvěřilé pouštět si film v českém znění s českými titulky (a originální zvuk byste na DVD hledali marně). Škoda, příběh samotný zase tak špatný není (možná zbytečně okatě mravoučný) a film bych vcelku doporučil ke shlédnutí, ať už dětem nebo nám infantilnějším.(1.6.2005)