Reklama

Reklama

VOD (1)

Lékaři léčí pacienty, kteří vyvolávají vzpomínky z minulosti. (Disney+)

Recenze (5)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třístá epizoda Chirurgů a shodou okolností zároveň můj šestistý komentář na ČSFD. Málokterý klasický seriál (soap opery typu Tak jde čas nepočítám) si udrží kvalitu, sledovanost a popularitu, aby to dotáhnul na metu tři sta epizod. Zavzpomínání na staré známé postavy z prvních sérií v tomhle díle, navíc celkem chytrou a zábavnou formou opravdu potěšilo, nicméně aspoň Sandra Oh, nebo Kathrine Heigl, jejichž postavy zůstaly naživu si mohly udělat trochu času na malé skutečné cameo (byť nejvíc by mě potěšil T. R. Knight a jeho George O'Malley). Celkově díl vyzněl až trochu moc úctyhodně a pateticky, takže proto nedám tu pátou hvězdu, byť by asi slušela. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v nastaveném tempu a kvalitě, „návrat“ tria stážistů (George, Izzie a Cristina) je moc fajn nápad, včetně použité melodie. Celkově je událost z horské dráhy po delší době příjemným oživením ze sálu. A nakonec se bude vzpomínat dál: na Dereka, na Marka Sloana.. moc příjemné. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Izzie, Cristina, O'Malley.... all those feels! A regulérně jsem si pobrečela, když Jackson měl tu svoji řeč. Na tenhle seriál se už prostě ani nejde přesta koukat, kvůli všem těm emocím, který jsem si za ty roky vytvořila ke všem těm postavám... pecka. ()

ferouser 

všechny recenze uživatele

Už třista dílů s nimi žiju. Výborně zvládlá epizoda kde se na nikoho nezapomnělo, aniž by byla potřeba si vypomoct starými záběry. Tak na další třístovku!!!! ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mi chybělo! George, Cristina, Izzie...šílená nostalgie. Ta slavná éra MAGIC (první písmena z křestních jmen prvních stážistů), ta byla stejně nejlepší. Jubilejní epizoda, která se vážně povedla. Nemůžu uvěřit, že už tři sta krát jsem byla součástí téhle neuvěřitelné jízdy. Jedeme dál! ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama