Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Geniální srandu v každém díle chystá divákům tenhle malý tučňák. Nejenom, že to je velmi neotřelé téma (kolik další produkce je situováno na Antarktidě?), ale hlavně je neuvěřitelné, kolik invence autoři do seriálu investovali. I po mnoha letech je to modelínová paráda, která snad nikdy neomrzí. 95% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Milé, trochu zábavné, lehce výchovné. A náš syn ho samozřejmě žere. Občas už mi ten neposeda lezl i na nervy (tučňák, ne syn), jak musel pořád zlobit a vymýšlet stále nová a nová alotria. A taky ty jeho sourozenecké šarvátky se sestřičkou! Podezřívám autory, že se inspirovali mým vlastním dětstvím (i já mám mladší sestru :-). ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle večerníček mi hodně připomínal můj nejoblíbenější "Co se děje v trávě". Cool postavičky (doslova), skvělá hudba a ty úžasné zvuky! Bralo mě to jako malého, bere mě to i teď. Škoda jen, že nápaditost a zajímavost jednotlivých dílů je trochu kolísavá. Ale i beztak se tenhle večerníček silně tlačí na mou večerníčkovou Top5. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Klasika z dětství a spoustu meme materiálu. Zajímavá animace, která má podle mě i dnes své kouzlo. Dospělým už podle mě nemá co nabídnout a teenagerům také ne. Čistě seriál pro dětské publikum, ale rád na něj vzpomínám a klidně bych si ho pustil i dnes. Za mě skvělá zábava pro děti. 8/10 ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Miluju tohoto nezbedu, který má místo zobáku trumpetu. Pingu mi do žil dodává zábavu i poučení. Chovám dvě zebřičky, které mají stejnou barvu zobáku jako on. Jmenovali se Ferda a Ferda, ale od té doby, co jsem poznal tento výborný animovaný seriál, přejmenoval jsem je na Pingu a Pinga. No a musím říct, že si všichni velmi dobře rozumějí. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Carlo Bonomi pre seriál sám navrhol a vymyslel tzv. tučniačí jazyk pomocou retroskriptingu (filmová metóda), aby len náznakovo interpretoval skutočnú reč a bol pochopiteľný pre kohokoľvek na svete bez toho, aby stratil pointu príbehu. (Piri)
  • V prvých štyroch sériách nahovoril postavičku Pingu taliansky herec Carlo Bonomi, ktorého poznáme aj ako hlas postavičky zo seriálu La Linea (od r. 1972). (Piri)

Reklama

Reklama