Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přepracovaná psychiatrička Samantha má zhoubný nádor na mozku a ten se stále zvětšuje. Rozhodne se udělat si hezký víkend se svým manželem Davidem, jenže ten na ni nemá čas, místo toho chce jet na chatu, kde v klidu hodlá dopsat svou knihu, jelikož už ji brzy musí donést vydavateli. Samantha je zklamaná, její manžel odjel a ona nemá co dělat, rozhodne se tedy vydat se za ním. Překvapí ho. Na chatě je i její sestra Melody. Manžel není příliš nadšený z její přítomnosti, ale nějak to překousne. Všichni tři se společně zabaví jednou hrou, když v tom někdo zaklepe. David otevře a dovnitř vstoupí podivný mladík, který se jim nepředstaví, drmolí jen něco o tom, že se tu měl setkat s přáteli, ale ti ještě nedojeli a venku je strašná zima. Trojice ho srdečně pozve dál, jenže tenhle hoch najednou vytáhne pistoli a zabije jejich psa. Po té do chaty vstoupí další člověk, Samanthin bývalý pacient, a ten s nimi začne hrát podivné brutální hry. (Ssimca)

(více)

Recenze (6)

petero 

všechny recenze uživatele

Psychiatrička ponechá svojho pacienta ďalší rok v ústave. Pacient však ujde a terorizuje psychiatričku s manželom a jej sestrou niekde v chate v lesoch. Aby to nebolo také jednoduché, medzi touto trojkou je istý milostný trojuholník a psychiatričke sa naviac akorát začal zväčšovať nádor priamo na mozgu. Lacný video film, začne naberať na obrátkach asi po pol hodinke (film má iba 75 min.) a aby to nebol len obyčajný thriller z radu ďalších bezvýznamných má to aj svoj vlastný koniec, ktorý zásadne mení všetko čo sa doteraz udialo. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě vyloženě potěšil. Prudce neoriginální, leč velmi zábavný. Jen to věčné "Davey-boy" si Harlan mohl odpustit. Chlápek v dřevorubecké mikině prostě nemůže být Lecterovo dítě... Ale, že se paní doktorka uměla ohánět... Mozkový nádor nasáklý pop-kulturními odkazy, lékařskou etikou, genderem, psycho-hrami, halucinacemi, vraždami a sebevražednými tendencemi. Račte si vybrat. Truth or dare (někdy stačí zamknout se na pár hodin v koupelně a výsledek je velice vykutálený :-D)? ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nádor na mozku asi není žádná prča, ještě, že má člověk většinou své blízké u kterých může hledat útěchu ..nebo ne ? Pravda, někdy můžete svou blížící se smrtí být pro okolí docela otravní. Žijete-li tak jako hlavní hrdinka tohohle filmu přes 2 roky jen svým blížícím se zánikem, zanedbávate svého partnera, v práci neděláte zrovna vše košer (navíc když jste psychiatr), tak se můžete místo poklidného odchodu ještě dožít nemilých překvapení...jo, jo, umírat sobecky se nemá ! Takový malý, ale vcelku příjemně natočený i jemně rafinovaný ( opravdu jen jemně) thriller a snad i trochu horor. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Poměrně nezajímavý projekt, který nepřináší (je otázkou nakolik se snaží) cokoliv nového, neotřelého a rafinovaného. Celá zápletka působí velmi tradičně, klišovitě a rozměr postav též není zrovna na vysoké úrovni (jejich osud mi byl lhostejný). Potěšit mohou netradiční záběry a zprvu i divákova nevědomost - časem se však z podívané stává samoúčelná brutalita. Bod dolů za zastřelení psa... nesnáším násilí na zvířatech. Ba ne, beztak by dvě hvězdy postačily. 40% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama