Reklama

Reklama

Pistoleros de Arizona

  • Itálie 5.000 dollari sull'asso (více)

Obsahy(1)

Jeff Clayton (Robert Woods), lehkovážný karetní hráč, vyhraje listinu na půlku ranče. Když zabije v sebeobraně majitele, musí opustit město. Cestou na svůj nový ranč potkává malého mexického zlodějíčka Carrancha (Fernando Sancho), který ho obere o koně. Teď už pěšky putující Jeff hodlá prodat svůj podíl, aby získal peníze na hazard. Po příchodu na ranč ale bude muset svůj záměr změnit. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Cascabel 

všechny recenze uživatele

Eurowesternové céčko inspirované americkými béčky. Hrdina bez charizmatu a bez motivace, hrozný scénář, herci a režie. Je sympatické že tvůrci měli western rádi (záběry pronásledování domnělého bankovního lupiče jsou jako vystřižené z amerických filmů), jenže ho prostě nedovedli natočit a děsně se v tom plácají, jako jejich hrdinové v bahně kolem přepadeného dostavníku. Ale Fernando Sancho hraje mexického banditu moc pěkně a poslední půlhodina je do té míry komická, samozřejmě nechtěně, že nelze nedat aspoň jednu hvězdičku. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Klasický eurowestern vytvořený před Leonem. Násilí ještě nezdůrazněné, charaktery hrdinů čestné, kdežto padouši jsou černí jak bota. Snahou o komedii v podání Fernanda Sancha se sice film míjí účinkem, ale jinak je tento rodokaps poměrně zábavný a bez potíží stravitelný. ()

Reklama

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný, laciný snímek, i když pitomoučký (ale docela milým způsobem). Woods je tu mladej, jeho postava vcelku sympatická (na způsob postav, které hrál Terence Hill - šikovnej blbeček). Sancho tady není generálem, jen pokoutným zlodejíčkem, ale jako vždy je skvělý. V rámci žánru za 2,5. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama